Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 280
Uitgebracht in 2019-09
Bestelnummer: LE75245
Artikelnummer: 75245
EAN: 5702016369847
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO en is NU nog Beperkt Leverbaar als Limited Edition. OP=OP

Laat fans elke dag wakker worden met een galactische verrassing met de 75245 LEGO Star Wars adventkalender 2019.

Achter elk deurtje zit een bouwbaar Star Wars personage. ruimteschip. voertuig of verzamelobject. plus 2 exclusieve LEGO figuren met kerstthema. Als je alle deurtjes hebt geopend. is er zelfs een uitvouwbare speelmat met een kleurig Ahch-To Island tafereel waarop kinderen beroemde Star Wars avonturen kunnen naspelen. Deze adventkalender voor kinderen is een ideaal Star Wars cadeautje en een leuke manier om alvast in de kerststemming te komen.

Open elke dag een deurtje en ontdek maar liefst 24 LEGO Star Wars micromodellen om te bouwen.
Deze LEGO Star Wars adventkalender 2019 bevat 6 minifiguren en 4 LEGO droid figuren.
Inclusief 13 miniverzamelobjecten: een First Order Star Destroyer. Kylo Ren's shuttle. een blaster van een Stormtrooper. Poe's X-wing. een Resistance Troop Transporter. Ahch-To Island. een Quadjumper. een Death Star kanon. een Corporate Alliance Tank droid. een MTT. een ontsnappingscapsule. een Hoth kanon en een Twin-Pod Cloud Car.
Ook inclusief LEGO figuren van een First Order Stormtrooper. Chewbacca. een exclusieve Luke Skywalker met Ahch-To Island outfit. een Death Star Gunner. een Rebel Trooper en een Cloud Car piloot. plus een Mouse Droid. een Battle Droid en een Mynock.
Deze adventkalender voor kinderen bevat ook LEGO figuren van een Porg en een Gonk Droid met kerstthema.
Wapens: 2 blasterpistolen en 3 blasters.
Verzamel alle Star Wars geschenken en speel je eigen Ahch-To Island avonturen na op de bijgeleverde uitvouwbare speelmat.