LEGO STAR WARS BOOST Droid Commander - 75253

inclusief Powered UP. OP=OP

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 1177
Uitgebracht in 2019-09
Bestelnummer: LE75253
Artikelnummer: 75253
EAN: 5702016369854
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Een LEGO® Star Wars™ sterrenstelsel vol bouw-. programmeer- en speelplezier met droids!
Laat je Star Wars™ fan kennismaken met het geweldige bouwbare LEGO® sterrenstelsel vol sympathieke droids. bijzondere missies en programmeerplezier voor kinderen met de LEGO Star Wars BOOST Droid Commander set. Met dit interactieve robotspeelgoed krijgt je kind de leiding over 3 LEGO Star Wars droids met app-bediening: R2-D2. een Gonk Droid en een Mouse Droid. allemaal met hun eigen persoonlijkheid en vaardigheden. Met behulp van de gratis LEGO Star Wars BOOST app kan je jonge commandant de droids bouwen en vervolgens in een van de droids de verplaatsingshub met Bluetooth-bediening plaatsen zodat de missie kan worden voltooid. De droid komt echt tot leven dankzij de intuïtieve programmeeromgeving waarin de elementen door middel van slepen en neerzetten worden verplaatst (ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle geschikte apparaten). Bovendien zal je kind het geweldig vinden om tijdens de 40 uitdagende missies nog meer hulpmiddelen. wapens. doelen en obstakels te bouwen! Deze set is een geweldig cadeau voor een verjaardag. de feestdagen of een andere gelegenheid. Met dit speelgoed ontwikkelen kinderen hun vaardigheden op het gebied van kritisch denken en creatieve probleemoplossing. maken ze kennis met de basisbeginselen van techniek en robotica en. ook niet onbelangrijk. dompelen ze zich onder in een oneindig interessant sterrenstelsel.
Kinderen leren programmeren en ontwikkelen hun creatieve probleemoplossend vermogen wanneer ze spelen met dit interactieve STEM-speelgoed met 3 bouwbare LEGO® Star Wars™ droids en meer dan 40 interactieve missies.
Dit leuke LEGO® Star Wars™ techspeelgoed voor kinderen heeft 1.177 onderdelen en bestaat uit een kleur- en afstandssensor. een interactieve motor en een verplaatsingshub. waarmee 3 sympathieke LEGO figuren kunnen worden gebouwd: R2-D2. een Gonk Droid en een Mouse Droid. Let op: met de meegeleverde verplaatsingshub met Bluetooth-bediening kun je slechts één robot tegelijk tot leven brengen.
Kinderen van 8 jaar en ouder zullen het geweldig vinden om het robotspeelgoed te bouwen en de gratis LEGO® Star Wars™ BOOST app te gebruiken. de droids van hulpmiddelen en wapens te voorzien en tot leven te brengen en vervolgens de leuke. uitdagende missies in de gebruiksvriendelijke programmeeromgeving op te lossen. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle compatibele apparaten.
Dit leuke cadeau voor de feestdagen. een verjaardag of een andere gelegenheid bevat populaire personages. locaties. geluiden en muziek uit Episodes I-VI van de Star Wars™ filmreeks. waar zowel kinderen als volwassenen uren speelplezier aan kunnen beleven.
De van stenen gebouwde LEGO® R2-D2 is ca. 20 cm hoog. 10 cm lang en 14 cm breed. De LEGO Gonk Droid is ca. 18 cm hoog. 16 cm lang en 9 cm breed. De LEGO Mouse Droid is ca. 14 cm hoog. 17 cm lang en 9 cm breed.

Opmerking inclusief:
1x LE88006 Powered UP VerplaastingsHub; Tip gebruik je telefoon en down load de app.
1x LE88008 Medium lineaire motor
1x LE88007 Kleur- en afstandssensor
batterijen niet meegeleverd.
exclusief afstandsbediening LE88010
0
LEGO<br>STAR<br>WARS<br>BOOST<br>Droid<br>Commander
van
voor
€ 59,99
€ 45,00
Meer info