Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 9+ jaar
Aantal onderdelen 1413
Uitgebracht in 2018-04
Bestelnummer: LE75212
Artikelnummer: 75212
EAN: 5702016110609
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Reis met Han Solo. Chewbacca en hun vrienden rond in de LEGO® Star Wars Kessel Run Millennium Falcon. Deze LEGO versie van het beroemde Corelliaanse vrachtschip uit de film over Han Solo is voorzien van een cockpit voor 2 minifiguren met een afneembare koepel. 2 wapens met veermechanisme. een radarschotel. een schans. draaiende laserkoepels boven- en onderaan met 2 zitplaatsen voor schutters en een afneembaar ontsnappingsvoertuig. Dit fantastische Star Wars speelgoed heeft rompplaten die open kunnen voor eenvoudige toegang tot het gedetailleerde interieur. bestaande uit een vrachtgedeelte met een bank en een Dejarik holospeltafel. een bar. een bed. opbergruimte voor raketten en een bouwbare hyperdrive met reparatiegereedschap. Inclusief 6 minifiguren en een DD-BD droid.

Inclusief 6 minifiguren: Han Solo. Chewbacca. Qi'ra. Lando Calrissian. Quay Tolsite. een Kessel Operations Droid en een DD-BD droid.
Met een cockpit voor 2 minifiguren met een afneembare koepel. 2 wapens met veermechanisme. een radarschotel. een schans. draaibare laserkoepels aan de boven- en onderkant met 2 zitplaatsen voor minifiguur-schutters. een afneembaar ontsnappingsvoertuig en te openen rompplaten voor eenvoudige toegang tot het gedetailleerde interieur.
Het interieur bevat een vrachtruimte met 2 containers. een navigatiecomputer. een bank. een Dejarik holospeltafel. een bar. een bed. een wapenopbergplaats en een hyperdrive met reparatiegereedschap.
Wapens: 2 blasterpistolen. een blastergeweer en Lando's blaster.
Ook inclusief elektroverrekijker.
Haal de rompplaten eraf om binnenin avonturen uit de Han Solo film na te spelen.
Speel samen met Chewbacca een potje Dejarik... maar vergeet niet dat hij slecht tegen zijn verlies kan!
Dit LEGO® Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen van 9-14 jaar.
Afmetingen: ca. 11 cm hoog. 48 cm lang en 30 cm breed.
0
STAR<br>WARS<br>Kessel<br>Run<br>Millennium<br>Falcon
van
voor
€ 139,98
€ 97,99
Meer info