LEGO DISNEY Frozen Betoverde BoomHut - 41164

Disney Princess Frozen II; OP=OP

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 302
Uitgebracht in 2019-10
Bestelnummer: LE41164
Artikelnummer: 41164
EAN: 5702016368611
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Een bouwbare boomhut voor je favoriete personages uit Disney Frozen II!
Fans van Disney Frozen kunnen eindeloos bouwen en oneindig veel avonturen in het bos beleven met de set LEGO® l Disney Frozen II 41164 Betoverde boomhut. Deze bouwbare magische boomhutspeelset bestaat uit een slaapkamer onder in de boom en een eetkamer op de eerste verdieping. Er is een ladder die naar het uitkijkpunt leidt en een fantastische tokkelbaan waaraan je naar het betoverde bos onder je kunt zoeven. Eenmaal in het bos zullen kinderen het geweldig vinden om voor de 2 konijntjes in hun kleine huisje te zorgen. Op de kampeerplek en visplaats met vliegende-vissenfunctie bedenken en beleven ze de leukste avonturen met Anna. Olaf en Mattias uit Frozen II. Verken het bos en ontdek de mythische stenen tijdens een onvergetelijke en magische reis. Inclusief 3 populaire Disney personages uit Frozen II en 3 LEGO dierenfiguren.

• Inclusief minipoppetjes van Anna en Mattias. plus 4 LEGO® figuren: Olaf. 2 konijntjes en een vis.
• De set bestaat uit een boomhut met een slaapkamer beneden. een eetkamer op de eerste verdieping. een uitkijktoren. een tokkelbaan. een konijnenhuis. een kampeerplek. een visplaats en een magisch portaal.
• Accessoires: het zwaard van Mattias. een schatkist. een telescoop. een hengel. een emmer. een vis. glazen. borden. een schaar. een wortel en een appel.
• Fans van Disney Frozen zullen het geweldig vinden om deze LEGO® boomhut te bouwen en het betoverde bos te verkennen op zoek naar de mythische stenen.
• De perfecte Disney speelgoedbouwset om alle onvergetelijke scènes met Olaf. Anna en Mattias uit Frozen II na te spelen of zelf met je favoriete Disney personages de spannendste avonturen in het bos te bedenken.
• Dit bouwbare Frozen speelgoed voor jongens. meisjes en alle fans van de film Frozen II is een ideaal cadeau voor de feestdagen of een verjaardag.
• Kan worden gecombineerd met alle andere originele LEGO stenen voor creatief bouwplezier.
• Combineer met de sets 41165 Anna's kano-expeditie. 41166 Elsa's koetsavontuur. 41167 Kasteeldorp Arendelle. 41168 Elsa's sieradendooscreatie en 41169 Olaf voor nog meer LEGO® l Disney Frozen II avonturen.
• De boomhut is ca. 20 cm hoog. 25 cm breed en 20 cm diep.