Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 12+ jaar
Aantal onderdelen 4108
Uitgebracht in 2019-10
Bestelnummer: LE42100
Artikelnummer: 42100
EAN: 5702016369915
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt binnen kort niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Bereid je voor op een ongeëvenaarde LEGO® bouw- en speelervaring met deze LEGO® Technic Liebherr R 9800 graafmachine die bestaat uit maar liefst 4.108 onderdelen! Deze replica. die is ontwikkeld in samenwerking met Liebherr. wordt bestuurd via de intuïtieve LEGO TECHNIC CONTROL+ app en wordt aangedreven door 2 geavanceerde smart hubs met 7 motoren. Dankzij de geweldige app-technologie geniet je van supernauwkeurige bewegingen en fantastische functionaliteit en beleef je een veelzijdige digitale speelervaring op 4 verschillende bedieningsschermen met coole illustraties. Via het multifunctionele bedieningsscherm kun je de machine in alle richtingen laten rijden. de bovenbouw draaien. de arm uitschuiven en omhoog brengen. de laadbak openen en kantelen. realistische geluidseffecten afspelen en realtimeoverzichten bekijken. zoals de positie van de arm. het energieverbruik en de rijdafstand. Dankzij de bediening met één knop kun je sleeppatronen gebruiken om de arm en laadbak te besturen en het scherm voor aangepaste bewegingen laat je vooraf ingestelde commando's selecteren of de bewegingen van het model opslaan om complexe bewegingspatronen te creëren. In het uitdagingen- en prestatiegedeelte kun je bovendien uitdagingen voltooien om beloningsbadges te verdienen.

Deze graafmachine wordt bestuurd door middel van de LEGO® TECHNIC CONTROL+ app voor een meeslepende en realistische speelervaring en uren speelplezier.
De LEGO® Technic Liebherr R 9800 graafmachine met app-bediening kan met een smartphone of tablet via 4 verschillende schermen worden bestuurd. Ga naar LEGO.com/devicecheck voor een lijst met alle geschikte apparaten.
Multifunctionele bediening: rijd vooruit. achteruit. stuur. draai de bovenbouw. schuif de arm uit. breng de arm omhoog en omlaag. open en kantel de laadbak en bekijk overzichten van de positie van de arm en bovenbouw. het energieverbruik en de rijdafstand.
Bediening met één knop: selecteer op het scherm een sleeppatroon en zie vervolgens hoe de graafmachine op je commando reageert.
Aangepaste bewegingen: gebruik de vooraf ingestelde commando's of sla de bewegingen van het model op om complexe bewegingspatronen te creëren.
Uitdagingen en prestaties: voltooi uitdagingen en verdien beloningsbadges.
Deze replica van de Liebherr R 9800 graafmachine heeft talloze levensechte eigenschappen en functies. een authentiek kleurenschema en coole stickerdetails.
Inclusief 3 XL-motoren. 4 L-motoren en 2 smart hubs met Bluetooth-bediening.
De smart hub beschikt over een Bluetooth Low Energy (BLE)-verbinding. een activeringsknop. een sensor met 6 assen (3 gyro- en 3 versnellingsmetersensoren) en 4 verbindingspoorten.
In de app kunnen gebruikers verbinding maken met meerdere hubs om zo nauwkeurige en levensechte bewegingen te creëren.
Download de app via de App Store of Google Play. Vraag je ouder(s) om toestemming voor je online gaat.
Deze speelgoedgraafmachine werkt op batterijen (niet inbegrepen). Zie de verpakking voor informatie over het type en het aantal batterijen.
Niet compatibel met de Power Functions systemen.
De Liebherr R 9800 graafmachine is ca. 39 cm hoog. 65 cm lang en 27 cm breed.