Tijdelijk uitverkocht
Online

tijdelijk uitverkocht

levertijd ca. 10-15 werkdagen

Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 9+ jaar
Aantal onderdelen 1351
Uitgebracht in 2019-10
Bestelnummer: LE75257
Artikelnummer: 75257
EAN: 5702016370799
LEGO Star Wars
Word de trotse bezitter van de Millennium Falcon uit Star Wars: The Rise of Skywalker!
Inspireer zowel kinderen als volwassenen met dit 75257 LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon model. Deze van stenen gebouwde versie van het beroemde Corelliaanse vrachtruimteschip is uitgerust met diverse extra's. zoals draaiende geschutskoepels onder en boven. 2 wapens met veermechanisme. een laadklep die omlaag kan worden gebracht en een cockpit die open kan met ruimte voor 2 minifiguren. De panelen bovenop kunnen ook worden geopend en geven toegang tot een gedetailleerd interieur waarin kinderen geweldige scènes kunnen naspelen uit de film Star Wars: The Rise of Skywalker met de Star Wars personages Finn. Chewbacca. Lando Calrissian. Boolio. C-3PO. R2-D2 en D-O. Deze iconische LEGO Star Wars set is bovendien een fantastisch verzamelobject voor fans van het ruimte-epos.

• Inclusief 7 LEGO® Star Wars™ personages: Finn. Chewbacca. C-3PO. Lando Calrissian en Boolio minifiguren. plus R2-D2 en D-O LEGO droidfiguren.
• Aan de buitenkant van dit LEGO® Star Wars™ Millennium Falcon model vind je draaiende geschutskoepels boven en onder (in de onderste kunnen 2 minifiguren). 2 wapens met veermechanisme. een laadklep die omlaag kan worden gebracht en een cockpit met ruimte voor 2 minifiguren.
• Het interieur heeft een vrachtruimte met 2 containers. een navigatiecomputer met draaistoel. een bank en een tafel voor het holospel Dejarik. een kombuis. een slaapplaats. een geheim smokkelcompartiment en een hyperdrive met gereedschap.
• Wapens: Chewbacca's bowcaster voor het afvuren van noppen. Finn's blaster en Lando's blaster.
• Inspireer eindeloos plezier met het naspelen van scènes uit de film Star Wars: The Rise of Skywalker met het legendarische Corelliaanse vrachtruimteschip.
• Deze LEGO® Star Wars™ set is een geweldig cadeau voor een verjaardag. de feestdagen of als leuk Star Wars verzamelobject voor elke gelegenheid.
• Het ruimteschip is ca. 14 cm hoog. 44 cm lang en 32 cm breed.

Zie ook voorgaande modelen: LE75212; LE75105; LE75192; LE75257