Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Aantal onderdelen 126
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE60252
Artikelnummer: 60252
EAN: 5702016617863
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Kinderen die graag een alledaagse held spelen zullen dol zijn op deze LEGO® City Constructiebulldozer (60252) set. Inclusief een coole bulldozer met rubberen rupsbanden en werkende laadschop. een speelgoedkraan met sloopkogel. een cementmolen en een waarschuwingsbord: alles wat een kind nodig heeft om urenlang fantasierijk te kunnen spelen. Cool kinderspeelgoed
Deze 4+ speelgoedset bevat een eenvoudige gedrukte bouwhandleiding en een speciale startsteen om jonge kinderen te helpen de trots te ervaren van het bouwen van hun eigen LEGO speelgoed. En met de gratis LEGO Life app voor smartphones en tablets beschikken kinderen ook over Instructions PLUS – een interactieve bouwhandleiding met geweldige zoom- en draaifuncties die van bouwen met LEGO stenen kinderspel maken. De creatieve wereld van LEGO City Met de LEGO City sets kunnen kinderen zich onderdompelen in avonturen met een open einde en scenario's naspelen die werkelijke situaties weerspiegelen. En met een breed scala aan realistische machines en voertuigen boordevol leuke functies krijgt de fantasie van kinderen vrij spel!

Deze constructiebulldozerset voor kinderen is een ideale kennismaking met de spannende wereld van LEGO® City. Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder en ontworpen om creatief. zelfstandig spel te stimuleren. gebaseerd op situaties uit het echte leven.
Wat zit er in de doos? Deze (60252) bouwplaatsspeelset bevat een bulldozer met werkende laadschop. een speelgoedkraan met sloopkogel. een cementmolen. 2 minifiguren en nog veel meer. Voeg alleen nog wat fantasie toe voor eindeloos plezier!
Kinderen kunnen de bouwplaats afzetten met het bord en de verkeerskegels. de sloopkogel laten slingeren om de muur neer te halen. stenen opscheppen met de bulldozer. de cementmolen laten draaien en nog veel meer – een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op fantasierijk spel.
LEGO® City 4+ sets zijn voor jonge kinderen een leuke manier om de kunst van het bouwen met LEGO stenen onder de knie te krijgen. Met speciale startstenen en eenvoudige gedrukte bouwhandleidingen die kinderen helpen hun zelfvertrouwen en bouwvaardigheden stap voor stap te laten groeien.
Gebouwd is de constructiebulldozer ca. 8 cm hoog. 12 cm lang en 6 cm breed en de aanhanger ca. 4 cm lang. 9 cm hoog en 4 cm breed.
Geen batterijen nodig – dit bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie. dus het spelen kan meteen beginnen!
De instructies om deze 4+ set te bouwen zitten in de doos. Of ga online om Instructions PLUS te downloaden. beschikbaar als onderdeel van de gratis LEGO® Life app. Zoom. draai en visualiseer het model om het bouwproces op het scherm tot leven te brengen.
LEGO® City Geweldige voertuigen sets helpen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met gebouwen boordevol functies. realistische voertuigen en leuke personages die zelfstandig. onbegrensd spelen stimuleren.
LEGO® stenen zijn ontworpen volgens de hoogste industrienormen. Daarom is LEGO City bouwspeelgoed altijd consistent. compatibel en comfortabel inelkaar te zetten en uit elkaar te halen.
Bij de LEGO Groep testen we de LEGO® City sets grondig om er zeker van te zijn dat elk van deze unieke speelsets voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
0
LEGO<br>CITY<br>Constructiebulldozer
van
voor
€ 64,99
€ 48,74
Meer info