LEGO DUPLO Laboratorium van Superhelden - 10921

takel. motorfiets. 3 figuren; OP=OP

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 2+ jaar
Aantal onderdelen 30
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE10921
Artikelnummer: 10921
EAN: 5702016618112
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

DUPLO Marvel Super Hero Aventures:
Stimuleer de creativiteit en de verbeelding met dit veelzijdige superheldenbouwspeelgoed voor peuters. Populaire personages uit Marvel Avengers en coole accessoires en voertuigen komen samen in deze ontwikkelingsspeelset boordevol plezier! Leerzaam superheldenspeelgoed voor kinderen! Peuters kunnen volop plezier maken met de speelgoedversies van Iron Man. Spider-Man en Captain America in het laboratorium van Iron Man. Met behulp van een kraan. draaiende draaitafel. moersleutel en bedieningspaneel kunnen kleine superhelden Captain America's motor repareren. zware ladingen optillen en verplaatsen en de Spider-Man figuur meeslepen voor een leuke rit achter de motor! En terwijl ze plezier beleven met dit kleurrijke Marvel superheldenspeelgoed ontwikkelen ze hun cognitieve denkvermogen. ruimtelijk inzicht. creativiteit en fijne motoriek. Geweldige cadeaus voor peuters! LEGO® DUPLO® speelgoed combineert beroemde thema's. herkenbare omgevingen. populaire personages en peutervriendelijke stenen in een serie speelsets die jonge kinderen inspireren via spelenderwijs leren en creatief plezier.

Stimuleer de verbeelding. creativiteit en ontwikkelingsstappen van peuters met populaire superhelden uit de Marvel Avengers films. Alles is mogelijk als superhelden samenwerken in het lab van Iron Man.
Kinderen kunnen de laboratoriumwerkplaats van Iron Man met bewegende kraan. draaiende draaitafel. moersleutel en bedieningspaneel in elkaar zetten en samenwerken met Spider-Man. Captain America en Iron Man om reparaties uit te voeren en plezier te beleven!
Ze kunnen Captain America's motor repareren. zware ladingen optillen en verplaatsen. Kinderen kunnen zelfs Spider-Man meetrekken achter de motor (kijk uit voor zijn web!). Combineer met andere speelsets voor nog meer speelplezier.
Een leuke startset voor beginnende bouwers en kleine superhelden. Dankzij de veilige. peutervriendelijke onderdelen is deze kleurrijke speelset een geweldig cadeau voor de feestdagen. een verjaardag of zomaar voor kinderen van 2 jaar en ouder.
Met een maximale hoogte van ca. 13 cm is deze veelzijdige speelset groot genoeg voor serieus spel en compact genoeg voor superheldenactie onderweg.
Geen batterijen nodig. Dit ontwikkelingsspeelgoed voor peuters wordt gevoed door hun verbeelding. Batterijloos speelgoed stimuleert de kritische denkvaardigheden en geeft kinderen de voldoening van het zelf maken van leuke dingen!
Dankzij de eenvoudige instructies voor ouders en peuters begint het fantasierijke plezier zodra het Iron Man speelgoed uit de doos wordt gehaald. Beginnen kost niet veel tijd. dus je ziet direct een glimlach en een geboeide blik op de gezichtjes.
LEGO® DUPLO® speelsets zijn geweldige cadeaus voor peuters. omdat ze aanzetten tot creatief spel dat jonge kinderen laat kennismaken met realistische situaties. bekende personages. schattige dieren en onbegrensd plezier.
LEGO® DUPLO® bouwspeelgoed voor peuters voldoet aan de strengste normen. zodat het door kleine handjes gemakkelijk kan worden vastgepakt. op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969!
0
LEGO<br>DUPLO<br>Laboratorium<br>van<br>Superhelden
van
voor
€ 39,98
€ 28,79
Meer info