Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 2+ jaar
Aantal onderdelen 129
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE10929
Artikelnummer: 10929
EAN: 5702016618181
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

U kunt uw bestelling natuurlijk ook afhaAlle kinderen vinden het heerlijk om vadertje en moedertje te spelen. En met dit eenvoudig te bouwen. open en toegankelijke poppenhuis kun jij ook delen in het plezier! Grote poppenhuisspeelset Dit kleurrijke. moderne poppenhuis voor peuters biedt volop mogelijkheden om te spelen en te leren. Leer peuters alles over alledaagse gebeurtenissen zoals koken. eten en naar bed gaan en deel fantasierijk rollenspelplezier met elkaar. Er zijn figuren van een moeder. een vader en een kind. plus een hond en een teddybeer – allemaal ontworpen om peuters een warm en geruststellend gevoel van gehechtheid te geven. Met de vele herkenbare details en oneindig veel plezier deel je kostbare ontwikkelingsmomenten terwijl je samen de speelmogelijkheden verkent. Voor nog meer pret kun je het huis ombouwen tot een torenhuis en vervolgens tot een woonhuis! Geweldig leerzaam speelgoed voor peuters Met herkenbare personages en bekende scènes biedt LEGO® DUPLO® leerspeelgoed kinderen praktisch speelplezier met onbegrensde ontwikkelingsvoordelen.

Met deze eenvoudig in elkaar te zetten. open en toegankelijke 3-in-1 poppenhuisset ontwikkelen peuters hun fijne motoriek en hun sociale en emotionele vaardigheden terwijl ze bouwen. spelen. op een andere manier bouwen en weer verder spelen.
Dit veelzijdige speelhuis heeft een keuken. woonkamer. badkamer en slaapkamer. Het zit boordevol realistische details. zoals een koelkast die open kan. Inclusief figuren van een moeder. vader. kind. hond en teddybeer. plus diverse leuke accessoires.
Leer peuters alles over alledaagse gebeurtenissen zoals koken. eten en naar bed gaan. Bouw het huis om tot een torenhuis en daarna tot een woonhuis! Deel in het magische rollenspelplezier terwijl jullie samen de speelmogelijkheden verkennen.
Kinderen zullen het geweldig vinden om allerlei verhalen na te spelen met dit 3-in-1 speelhuis. Dit geweldige cadeau voor peuters van 2 jaar en ouder biedt zo veel om te verkennen. te ontdekken en te leren.
Het speelhuis is ca. 36 cm hoog. 39 cm breeden 10 cm diep. Om de speelmogelijkheden nog verder uit te breiden. kan deze veelzijdige speelset worden gecombineerd met andere LEGO® DUPLO® speelsets.
Gevoed door kinderfantasie! Handzaam. batterijloos speelgoed geeft de creatieve. fantasierijke en praktische vaardigheden van kinderen een boost en geeft hen de voldoening van het 'helemaal zelf' voor elkaar krijgen van leuke dingen.
Direct na het openen van de doos van dit 3-in-1 speelhuis kan het bouwen. spelen en leren beginnen. De eenvoudige instructies voor ouders en peuters bieden ideeën en inspiratie om meteen te gaan genieten.
Laat peuters kennismaken met leren via onbegrensd creatief spel dat kinderen inspireert. Dankzij de bekende scènes. leuke personages en eenvoudig te hanteren stukken zijn LEGO® DUPLO® speelsets ideaal ontwikkelingsspeelgoed voor peuters.
LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen. zodat ze door kleine handjes gemakkelijk kunnen worden vastgepakt. op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.