Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 184
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE21156
Artikelnummer: 21156
EAN: 5702016618235
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Kinderen zullen genieten van echte Minecraft™ avonturen op grote schaal met 2 speelgoedpersonages uit de populaire videogame om zelf te bouwen: een BigFig Creeper™ en een ocelot. Dit Minecraft speelgoed biedt urenlang speelplezier en is daarnaast een coole Minecraft decoratie die kinderen op hun kamer kunnen neerzetten! Minecraft Creeper vs. ocelot Kinderen van 7 jaar en ouder zullen het geweldig vinden de bekende Minecraft confrontatie tussen een Creeper en een ocelot na te spelen. Het bouwspeelgoed is eenvoudig in elkaar te zetten en ziet er geweldig uit. De beweegbare poten en draaibare kop laten de Creeper authentieke bewegingen maken en de geel gevlekte ocelot reageert razendsnel met zijn verstelbare kop. poten en staart. Eenvoudig om neer te zetten – geweldig om mee te spelen en te bekijken! Grote lol met Minecraft BigFig cadeaus LEGO® Minecraft BigFig sets zijn supercool. super om te verzamelen en. goed nieuws voor volwassenen. een superleuk kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen. Ze zijn extra groot. speciaal ontworpen voor eindeloos creatief speelplezier. voor extra veel lol en om Minecraft plezier naar nieuwe hoogten te brengen!

Breng de spanning van Minecraft™ naar de echte wereld. Deze BigFig Creeper™ en ocelot zijn modellen van de legendarische personages uit de videogame. Cool. geweldig om te verzamelen en leuk om mee te spelen en om neer te zetten.
De extra grote. eenvoudig te bouwen Creeper™ en ocelot geven de Minecraft™ game een geheel nieuwe fysieke dimensie. De beweegbare ledematen bieden diverse speel- en actiemogelijkheden.
Met LEGO® Minecraft™ ontdekken Minecraft spelers nieuwe manieren om te spelen. of ze nu hun favoriete scènes naspelen of hun eigen avonturen verzinnen. Met verschillende BigFig figuren om te verzamelen zijn de speel- en displaymogelijkheden eindeloos!
Ideaal voor Minecraft™ spelers van 7 jaar en ouder of voor iedereen die zijn of haar Minecraft verzameling wil uitbreiden. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden nodig. Een geweldig sinterklaas-. kerst- of verjaardagscadeau.
Met een hoogte van ca. 10 cm biedt de BigFig Creeper™ grootschalig Minecraft™ plezier – ofhij nu een avontuur beleeft met de ocelot van ca. 5 cm hoog of paniek zaait onder de andere LEGO® Minecraft BigFigs.
Geen batterijen nodig. Zelfstandig spelen. gevoed door de fantasie van kinderen. stimuleert kritisch denken en het probleemoplossend vermogen. En omdat er geen batterijen leeg kunnen raken. eindigt het plezier nooit!
Kinderen kunnen direct beginnen met bouwen en spelen dankzij de eenvoudige. duidelijke instructies. En als ze eenmaal begonnen zijn. zijn ze bijna niet meer testoppen – of de Minecraft™ BigFigs nu worden gebruikt om spannende avonturen te creëren of om te worden neergezet op een kinderkamer.
Elke LEGO® Minecraft™ BigFig breidt de online Minecraft wereld uit naar de fysieke wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit. waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden!
LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen. De stenen zijn consistent. compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958.
Natuurlijk voldoen alle LEGO® sets aan de hoogste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Bij de LEGO Groep gooien. pletten. draaien. verhitten. buigen. bekrassen en rekken we de stenen en onderdelen zodat je er zeker van kunt zijn dat het speelgoed veilig is voor jouw kind.