Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 7+ jaar
Aantal onderdelen 159
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE21157
Artikelnummer: 21157
EAN: 5702016618242
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Minecraft™ spelers kunnen de spanning van de online game tot leven brengen met deze LEGO® Minecraft BigFig Varken met Babyzombie set. De set stimuleert eindeloos zelfstandig spel en biedt coole Minecraft decoraties die kinderen graag in hun kamers zullen laten zien! Geef kinderen een 3D Minecraft speelgoedervaring! Kinderen van 7 jaar en ouder zullen het geweldig vinden hun Minecraft avonturen in de echte wereld te kunnen voortzetten. Het varken en de babyzombie zijn verstelbare speelgoedfiguren om zelf te bouwen waarmee kinderen overal Minecraft plezier kunnen beleven. De lieve roze kop en poten van het varken zijn beweegbaar. net als het hoofd. de benen en de armen van de schattige groene babyzombie. Het varken laat de babyzombie zelfs graag op zijn rug rijden! Maak Minecraft mega – met LEGO® BigFig sets! LEGO® Minecraft BigFig sets zijn supercool. super om te verzamelen en. goed nieuws voor volwassenen. een superleuk kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen. De BigFigs zijn extra groot en bieden Minecraft spelers extra veel creatief speelplezier!

Breng Minecraft™ avonturen binnen kinderhandbereik met deze LEGO® BigFig Varken met Babyzombie. Deze authentieke. levensechte modellen van de legendarische gamepersonages zijn geweldig om mee te spelen. ergens neer te zetten en te verzamelen.
De van LEGO® stenen te bouwen BigFig van een varken met een babyzombie is groot en eenvoudig te bouwen. De figuren hebben een realistisch ontwerp met beweegbare ledematen voor maximale speelmogelijkheden. En als de actie stopt. zien ze er geweldig uitals decoratie in elke kinderkamer.
Geef kinderen nieuwe manieren om Minecraft™ te spelen. LEGO® BigFigs voegen een geheel nieuwe fysieke dimensie toe aan het populaire computerspel. of kinderen nu hun favoriete Minecraft scènes naspelen of zelf avonturen verzinnen.
Een geweldig cadeau voor Minecraft™ fans! Deze set is een leuk sinterklaas- of verjaardagscadeau. of voor welke dag dan ook. voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar. Er zijn alleen basisbouwvaardigheden voor nodig en de figuren kunnen goed worden gecombineerd met andere LEGO® Minecraft BigFig sets.
Het BigFig varken van ca. 10 cm lang en 6 cm hoog biedt grootschalig Minecraft™ plezier – of hij nu avonturen beleeft met de babyzombie van ca. 7 cm hoog of met andere BigFigs uit de LEGO® Minecraft collectie.
Batterijloos. dus het plezier stopt nooit! Zelfstandig. realistisch spelen. gevoed door hun verbeelding. maakt kinderen los van hun computer en stimuleert het denkvermogen. het probleemoplossend vermogen en de sociale vaardigheden.
Laat kinderen snel hun speelgoed bouwen en ermee spelen! Dankzij de eenvoudige. duidelijke instructies begint het plezier zodra de doos geopend wordt.
LEGO® Minecraft™ BigFig speelgoed brengt Minecraft online opwinding naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit. waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden.
Omdat LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en onze eigen strenge kwaliteitscriteria. zijn de stenen altijd consistent. compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Dat is al zo sinds 1958.
Bij de LEGO Groep gooien. pletten. draaien. verhitten. buigen. bekrassen en rekken we de LEGO® stenen en onderdelen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat dit speelgoed veilig is voor je kind.