Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 303
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE21159
Artikelnummer: 21159
EAN: 5702016618266
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Breng de Minecraft™ actie van de computer naar de echte wereld met deze LEGO® Minecraft speelset. Spelers van de game kunnen volop avonturen beleven met hun favoriete Minecraft personages: Pillagers en een ijzergolem. Cool Minecraft speelgoed voor kinderen om te bouwen. mee te spelen en aan te passen De Pillagers met kruisboog. die nieuw zijn vanaf januari 2020. hebben de grote vriendelijke ijzergolem gevangen. Het vergt vaardigheid. vindingrijkheid en Minecraft kennis van kinderen om een succesvolle reddingsmissie te doen in de rol van de dappere ridder. Het model bestaat uit 3 delen die kinderen kunnen verplaatsen om de uitdaging aan te passen. De set zit boordevol accessoires en functies. waaronder een volledig uitgeruste tent. 2 dummies om het boogschieten te oefenen en een TNT-explosiefunctie. Minecraft actiefiguurplezier in een LEGO speelset LEGO Minecraft speelgoedbouwsets bieden kinderen eindeloos zelfstandig speelplezier. En goed nieuws voor volwassenen: LEGO Minecraft is een geweldige sinterklaas- of verjaardagscadeau voor kinderen. Met de geweldige Minecraft figuren om zelf te bouwen. nieuw vanaf januari 2020. zullen ze nooit meer willen stoppen met spelen!

Een Minecraft™ reddingsavontuur met populaire personages uit de game – Pillagers en een ijzergolem – die tot leven komen in een aanpasbare driedelige LEGO® Minecraft speelset!
Kinderen zullen dol zijn op de LEGO® Minecraft™ Pillagers met kruisboog. nieuw vanaf januari 2020. De set bevat ook een coole TNT-explosiefunctie. een volledig uitgeruste tent en een plek om te oefenen met boogschieten. compleet met dummies om op te schieten.
Spelers blazen de Minecraft™ kooi open met TNT om de ijzergolem te redden en vervolgens de strijd met de lastige Pillagers aan te gaan! En als het gevecht voorbij is. kan de driedelige set worden omgebouwd voor nog meer avonturen.
Geef jongens en meisjes vanaf 7 jaar deze veelzijdige Minecraft™ speelset cadeau voor Sinterklaas. Kerst of hun verjaardag. of voor welke gelegenheid dan ook! Geweldig voor LEGO® fans en Minecraft gamers die op zoek zijn naar nieuwe manieren om hun favoriete game te spelen.
De set is ca. 33 cm lang. 20 cm hoog en 18 cm breed en bestaat uit 3 aparte gedeelten die kinderen naar wens kunnen herschikken en herbouwen om eindeloze spannende avonturen te beleven!
Geen batterijen nodig. Het plezier wordt gevoed door de fantasie van kinderen – dus het spelen eindigt nooit! Spelen zonder batterijen vergroot de behendigheid. de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen.
Dankzij de eenvoudige instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen! En als de instructies kwijtraken. kun je die zo weer downloaden via LEGO.com/buildinginstructions.
LEGO® Minecraft™ bouwspeelgoed brengt Minecraft online actie naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit. waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden!
Al het LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen en aan onze eigen kwaliteitscriteria. Dit zorgt ervoor dat LEGO stenen consistent. compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958!
Bij de LEGO Groep gooien. pletten. draaien. verhitten. bijten. buigen. bekrassen en rekken we de LEGO® stenen om er zeker van te zijn dat elk onderdeel voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je kunt er dus op vertrouwen dat dit speelgoed veilig is voor jouw kind.
0
LEGO<br>MINECRAFT<br>De<br>Pillager<br>Buitenpost
van
voor
€ 34,99
€ 20,99
Meer info