• DUPLO (56)
 • LEGO (787)
 • Playmobil (665)
 • Algemeen (12)
 • Knuffels (34)
 • Skip-Hop (3)
 • Britains / Ertl (37)
 • Bruder (274)
 • Cobi bricks (9)
 • Siku (450)
 • Toddys by Siku (23)
 • Wiking (63)
 • Klein (25)
 • Tronico (38)
 • Gebouwen / Toebehoren (24)
 • LEGO Minecraft
  Binnenkort uit handel
  € 69,99
  Online

  tijdelijk uitverkocht

  levertijd ca. 5 werkdagen

  Winkel Beesd

  tijdelijk uitverkocht

  Vandaag open vanaf 8:00 tot 17:30

  Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
  Aantal onderdelen 562
  Uitgebracht in 2020-01
  Bestelnummer: LE21160
  Artikelnummer: 21160
  EAN: 5702016618273
  LEGO Minecraft
  LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO en is NU nog beperkt Leverbaar. OP=OP.
  Advies: bestel online / reserveer op tijd om teleurstelling te voorkomen.
  U kunt uw bestelling natuurlijk ook afhalen bij ons in de winkel in Beesd. klik dan op afhalen.

  LEGO® Minecraft™ avontuur boordevol actie met inspirerende omgevingen. coole accessoires en je favoriete personages uit het populaire computerspel. Er kan van alles gebeuren wanneer de mysterieuze Minecraft figuur Kai het opneemt tegen de vijandige indringers! Kinderen kunnen op diverse manieren bouwen. spelen en creëren! Met 3 Minecraft locaties – een woestijnhuis met plat dak. een handelspost en een veld met gewassen – kunnen spelers de set steeds weer anders opzetten om zo eindeloze rollenspelscenario's te creëren. Het speelplezier gaat binnen verder als het dak van het huis wordt gehaald. Naast de vriendelijke dorpsbewoners. de Pillagers die nieuw zijn vanaf januari 2020. de Verdediger en diverse dieren en accessoires. bevat deze set ook een geweldige. bijtende Ravager om het tegen op te nemen! Deze is zo groot dat er een Minecraft figuur op kan rijden en hij heeft kaken die open en dicht kunnen klappen! Breng Minecraft actie tot leven met LEGO stenen en figuren LEGO Minecraft speelsets bieden kinderen eindeloos speelplezier. zowel zelfstandig als samen met anderen. En met de bouwbare Minecraft figuren die nieuw zijn vanaf januari 2020 zullen ze nooit meer willen stoppen met spelen!

  Bied Minecraft™ spelers een volledig nieuwe speelervaring met deze LEGO® Minecraft set boordevol actie. Kinderen kunnen de 3 delen steeds weer anders opzetten voor eindeloze avonturen. waarin vijandige mobs en hun bijtende Ravager verslagen moeten worden!
  Kinderen zullen de Pillagers. die nieuw zijn vanaf januari 2020. en de grote. bijtende Ravager die de Pillagers kunnen berijden ongetwijfeld geweldig vinden. Deze slechteriken zorgen voor confrontaties en actie in het spel en in andere LEGO® Minecraft™ sets.
  Een mysterieuze Kai figuur snelt te hulp om de dorpsbewoners. hun woestijnhuis. hun handelspost en hun gewassen te redden. En wanneer de strijd voorbij is. kunnen spelers de driedelige set ombouwen voor nog meer spannende avonturen.
  Jongens en meisjes van 7 jaar en ouder zullen het geweldig vinden deze veelzijdige Minecraft™ set te bouwen. te veranderen en er steeds weer mee te spelen. Een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau voor kinderen die graag op een anderemanier hun favoriete game willen spelen.
  De driedelige set is ca. 46 cm lang. 34 cm breed en 26 cm hoog. En wanneer de delen worden omgebouwd en gecombineerd met andere LEGO® sets. wordt het plezier nóg groter en beter!
  Deze set waarvoor geen batterijen nodig zijn vergroot de behendigheid. de creativiteit en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Of ze nu zelfstandig of samen met anderen spelen: hun fantasie zorgt ervoor dat het genieten nooit stopt!
  Kinderen kunnen direct aan deslag gaan en fantasierijk bouwplezier beleven of de eenvoudige instructies gebruiken om te gaan bouwen! En als je de gids kwijtraakt. kun je de instructies gemakkelijk downloaden via LEGO.com/buildinginstructions.
  LEGO® Minecraft™ bouwsets brengen de online actie van Minecraft naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit. waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden.
  LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen en onzeeigen strenge kwaliteitscriteria. Dat zorgt ervoor dat de stenen consistent. compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn. elke keer weer!
  0
  LEGO<br>MINECRAFT<br>De<br>Illager<br>Overval
  van
  voor
  € 17,99
  € 11,70
  Meer info
  Vergelijkbare artikelen:
  LEGO MINECRAFT Het verwoeste Portaal
  van
  voor
  € 29,98
  € 24,89
  Meer info
  LEGO MINECRAFT De Verlaten Mijn
  van
  voor
  € 22,99
  € 19,77
  Meer info
  LEGO MINECRAFT De Bakkerij
  van
  voor
  € 22,99
  € 18,85
  Meer info