Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 44
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE41401
Artikelnummer: 41401
Uitverkocht
Let op dit model wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Serveer een smakelijke traktatie voor een kind dat dol is op koken met deze LEGO® Friends Stephanies speelkubus set (41401). Kinderen zullen dit compacte speelgoed om te verzamelen geweldig vinden. Het heeft een prachtige buitenkant van transparant glittermateriaal en een geheim speelgoedhuisdier erin verborgen. Doosje vol leuks Kinderen zullen Stephanie graag helpen om een speelgoedtaart te bakken. De keukenset om zelf te bouwen kan eruit worden gehaald zodat kinderen er ook buiten de doos mee kunnen spelen. Het keukentje kan ook worden bevestigd aan de kubus – nooit meer ontbrekende stenen als kinderen onderweg met LEGO spelen! En de 2 helften kunnen losgemaakt worden om zo het bakplezier met een vriend of vriendin te delen. Dat smaakt naar meer Elke kubus laat kinderen proeven aan de LEGO Friends wereld. Als ze trek hebben in meer. kunnen ze de 4 andere kubussen verzamelen. Elke draagbare speelgoedkubus bevat een mysteriehuisdier in een verrassingskleur. die pas wordt onthuld als de kubus wordt geopend. Kinderen kunnen de kubussen opstapelen of verbinden om zo leuke vormen te creëren. Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City. een plek waar ze hun dromen kunnen najagen met de steun van fantastische vriendinnen.

Deze draagbare minipoppetjesset biedt inspiratie voor spannende LEGO® Friends avonturen onderweg. Met dit mooie. compacte speelgoed om te verzamelen kunnen kinderen Stephanie en haar keukencreaties overal mee naartoe te nemen.
In Stephanies speelkubus (41401) zit 1 minipoppetje. een speelgoedhuisdier. een speelgoedtaart. 2 scènes met een bakthema en diverse accessoires. evenals een stickervel voor het aan je eigen smaak aanpassen van het plezier.
Kinderen kunnen buiten de kubus spelen met de minipoppetjeskeuken of hem inpakken voor lol onderweg. Elke kubus kan worden gecombineerd met de 4 andere. Ze kunnen worden gestapeld en gecombineerd tot gekke vormen of gesplitst om te delen met een vriend of vriendin.
De perfecte beloning en een ideaal verjaardags- of sinterklaascadeautje voor kinderen van 6 jaar en ouder die houden van compact. draagbaar speelgoed. Deze eenvoudige modellen zijn een geweldige manier om kinderen kennis te laten maken met het LEGO® universum. zodat het spelen snel kan beginnen.
Elke kubus is ca. 8 cm breed en 6 cm diep waardoor het een ideaal speeltje is om mee te nemen uit spelen om LEGO® plezier met vrienden te delen. Het kleurrijke. compacte speelgoed is ook geweldig voor het leuker maken van lange autoritten.
Dit stapelbare speelgoed heeft geen batterijen nodig om het tot leven te laten komen. Het kan worden gesplitst. gestapeld en verbonden met andere kubussen. en elke kubus herbergt een mysteriedier. Ze bruisen gewoon van de mogelijkheden!
Zoals alle LEGO® sets wordt ook dit leuke speelgoed geleverd met duidelijke gedrukte instructies. Deze zijn zo ontworpen dat kinderen vanaf 6 jaar ze gemakkelijk kunnen volgen en zonder de hulp van een volwassene kunnen beginnen met bouwen.
Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City. een plek van spannend fantasierijk spel en alledaagse helden. waar ze personages ontmoeten die 'net als zijzelf' zijn en waar iedereen welkom is.
LEGO® bouwstenen en leuk speelgoed voldoen aan de hoogste industrienormen en onze eigen kwaliteitseisen. Kinderen die deze speelset bouwen. zullen merken dat de stenen stevig op elkaar passen en elke keer weer eenvoudig van elkaar te halen zijn.
We gooien. verhitten. bijten. bekrassen en testen de LEGO® stenen en onderdelen op alle mogelijke manieren om te garanderen dat elke LEGO bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Zie ook: LE41400; LE41401; LE41402; LE41403; LE41404; LE41405; LE41406; LE41407; LE41408; LE41409
0
LEGO<br>Friends<br>Stephanies<br>speelkubus
van
voor
€ 34,99
€ 28,00
Meer info