Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 8+ jaar
Aantal onderdelen 504
Uitgebracht in 2020-06
Bestelnummer: LE21163
Artikelnummer: 21163
EAN: 5702016618303
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Breng alle leuke ervaringen van de online Minecraft™ Dungeons game naar de echte wereld met de set LEGO® Minecraft Slag om Redstone (21163). Met verstelbare reuzen. favoriete personages en leuke gevechten biedt dit bouwspeelgoed Minecraft spelers een omgeving boordevol actie voor eindeloze actieve avonturen.

Cool Minecraft monsterspeelgoed voor kinderen
Kinderen kunnen hun eigen Minecraft actie creëren wanneer ze de strijd aangaan met het reusachtige redstone monster en de redstone golem. Er zijn coole wapens om gevechten na te spelen en de redstone monsters kunnen worden versteld voor steeds weer nieuwe situaties. Inclusief een heleboel leuke accessoires. zoals de buit in het Minecraft spaarvarken.

Breng de Minecraft actie tot leven met bouwspeelgoed van LEGO stenen!
Ben je op zoek naar een leuk verjaardagscadeau of speelgoed voor een echte Minecraft fan? Met de LEGO Minecraft speelsets krijgen kinderen de personages. de bouwwerken. het minispeelgoed en de gevechten boordevolactie uit de online game zelf in handen.

Haal het speelplezier van Minecraft™ Dungeons uit de online game naar de echte wereld met de LEGO® Minecraft Slag om Redstone (21163). De populaire personages en verstelbare reuzen laten spelers hun eigen actieve avonturen in de dungeons bedenken.
Inclusief 4 Minecraft™ helden – Hex. Hedvig. Hall en Valorie – een reusachtig redstone monster en een redstone golem. plus een heleboel coole Minecraft wapens.
Kinderen genieten van eindeloze actie. spanning en avontuur wanneer ze de strijd aangaan met het reusachtige redstone monster en de redstone golem en het samen met andere Minecraft™ helden opnemen tegen de handlangers van de Arch-Illager.
Ben je op zoek naar nieuw Minecraft™ speelgoed voor kinderen vanaf 8 jaar? Deze veelzijdige LEGO® Minecraft Dungeons speelset is een geweldig verjaardagscadeau voor kinderen die graag op een andere manier hun favoriete game willen spelen.
Spelers kunnen deze creatieve LEGO® Minecraft™ bouwset bouwen. ermee spelen. hem anders indelen en er keer op keer opnieuw mee spelen. En met het verstelbare redstone monster van ca. 16 cm hoog beleven kinderen groots speelplezier.
Dit Minecraft™ monsterspeelgoed heeft geen batterijen nodig: het wordt aangedreven door de verbeelding van kinderen! Het actieve spel vergroot de behendigheid. de creativiteit en het probleemoplossende vermogen van kinderen. of ze nu alleen of met vrienden spelen.
Dankzij de eenvoudige en duidelijke instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen. Zo hebben ze optimaal plezier van de coole personages. leuke functies en herkenbare locatie.
LEGO® Minecraft™ bouwsets halen de spanning uit de online Minecraft game naar de echte wereld. De hoogwaardige modellen zien er authentiek uit. waardoor de LEGO Minecraft sets kinderen een volledig nieuwe speelervaring bieden!
LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen. waardoor de stenen consistent. compatibel en steeds weer gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat de bouwset van jouw kind voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
0
LEGO<br>MINECRAFT<br>Slag<br>om<br>Redstone
van
voor
€ 79,99
€ 64,00
Meer info