Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 140
Uitgebracht in 2020-08
Bestelnummer: LE60260
Artikelnummer: 60260
EAN: 5702016617948
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Laat de fantasie van kinderen grote hoogten bereiken met deze LEGO® City Luchtrace (60260) speelset met een cool propellervliegtuig. 2 helikopters met trekbandje en 2 racepylonen. Jongens en meisjes zullen het geweldig vinden om de helikopters te laten opstijgen en allerlei avonturen boordevol actie te beleven met de 3 minifiguren. waaronder Rivera. de toppilote uit de LEGO City tv-serie. plus de helikopterpiloten Xtreme en Vitarush.

Geweldige bouwset voor kinderen
De LEGO City Luchtrace speelset bevat een eenvoudig te volgen bouwhandleiding en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties helpt jonge LEGO bouwers om echte meesterbouwers te worden!

Stimuleer creatief en fantasierijk speelplezier
Met het LEGO City Vliegveld speelgoed beleven kinderen een leuke bouw- en speelervaring met realistische voertuigen. gedetailleerde accessoires en grappige personages die eindelozecreatieve rollenspellen stimuleren.

Laat de fantasie van kinderen grote hoogten bereiken met deze LEGO® City Luchtrace speelset met 2 vliegende helikopters met een trekbandje en 3 minifiguren. waaronder het personage Rivera uit de tv-serie LEGO City Adventures. en nog veel meer.
Wat zit er in de doos? De LEGO® City Luchtrace set bestaat uit 2 speelgoedhelikopters met een trekbandje. een stuntvliegtuig. 2 racepylonen en 3 minifiguren. waaronder het personage Rivera uit de LEGO City tv-serie en de LEGO City piloten Xtreme en Vitarush.
Kinderen kunnen de helikopters met het trekbandje laten opstijgen. Het speelgoedvliegtuig en de helikopters hebben ook cockpits die open kunnen met ruimte voor 1 van de 3 piloten in deze vliegveldbouwset.
Deze LEGO® City Luchtrace (60260) speelset is een fantastisch cadeau voor een verjaardag. de feestdagen of een andere gelegenheid voor kinderen vanaf 5 jaar en jongens en meisjes die van speelgoedvoertuigen houden. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
Het stuntvliegtuig is ca. 8 cm hoog. 20 cm lang en 20 cm breed en de helikopters met trekbandje zijn elk ca. 7 cm hoog. 18 cm lang en 12 cm breed.
Voor deze luchtracebouwset zijn geen batterijen nodig – hij wordt aangedreven door de fantasie van kinderen. Heb je hulp nodig om de helikopters met trekbandje te laten opstijgen? Scan de QR-code in de bouwinstructies om de videohandleiding te bekijken.
Deze luchtraceset bevat een eenvoudige gedrukte bouwhandleiding en Instructions PLUS – een interactieve bouwgids die kinderen helpt echte meesterbouwers te worden. Instructions PLUS maakt deel uit van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets.
LEGO® City Vliegveld sets stimuleren fantasierijke rollenspellen met realistische gebouwen boordevol functies. coole voertuigen en leuke personages.
Alle LEGO® City Vliegveld speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen. waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent. compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
0
LEGO<br>CITY<br>Air<br>Race
van
voor
€ 49,99
€ 39,99
Meer info