AVENGERS Wraak van Loki - 76152

LEGO MARVEL AVENGERS OP=OP

Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Aantal onderdelen 223
Uitgebracht in 2020-06
Bestelnummer: LE76152
Artikelnummer: 76152
EAN: 5702016619331
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

LEGO® Marvel Avengers Wraak van Loki (76152) geeft kinderen inspiratie voor eindeloze fantasierijke superheldenavonturen. En tijdens het spelen ontwikkelen ze vaardigheden waar ze hun hele leven plezier van zullen hebben.

Bouwen. spelen en leren
Met LEGO minifiguren van Iron Man. Thor. Hulk. Captain Marvel en Loki. plus een cool gebouw en geweldige voertuigen. kan de superheldenactie en het avontuur beginnen! Deze LEGO 4+ set is een leuke manier om kleuters en jonge kinderen te laten kennismaken met bouwen. Dankzij de speciale startstenen kunnen zelfs kinderen die nog niet eerder hebben gebouwd zelfstandig aan de slag. Met behulp van de eenvoudige bouwinstructies krijgen ze inzicht in het bouwproces en groeit hun zelfvertrouwen. zodat ze klaar zijn voor meer uitdagende LEGO projecten.

Minifiguren van superhelden en cool bouwspeelgoed
Als je op zoek bent naar een leuk verjaardagscadeau. dan zit je altijd goed met LEGO Marvel Avengers bouwspeelgoed. De minifiguren om te verzamelen en geweldige functies zorgen voor volop fantasierijk speelplezier met superhelden.

LEGO® Marvel Avengers Wraak van Loki (76152) stimuleert fantasierijk rollenspel en creatief denken terwijl kinderen de eindeloze speelmogelijkheden met de superhelden-minifiguren en coole voertuigen in een spannende setting ontdekken.
Met minifiguren van Iron Man. Thor. Hulk. Captain Marvel en Loki. plus de Avengers toren. Quinjet en Loki's glider. kunnen kinderen scènes uit de Marvel films naspelen en hun eigen superheldenavonturen bedenken.
Jonge bouwers kunnen direct aan de slag met LEGO® 4+ sets dankzij de speciale startsteen. Naarmate ze meer bouwen. groeit hun zelfvertrouwen en ontdekken ze een oneindig universum vol geweldige personages en creatieve speelmogelijkheden.
Deze coole bouwset zit boordevol leuke functies en geweldige accessoires voor fantasierijk speelplezier en superheldenactie. en is een ideaal sinterklaas-. kerst- of verjaardagscadeau voor kinderen van 4 jaar en ouder.
De Avengers toren van de speelset is ca. 16 cm hoog. dus dit bouwspeelgoed staat garant voor legendarische superheldenavonturen – en ziet er na de actie cool uit in elke kinderslaapkamer.
Voor dit actieve bouwspeelgoed zijn geen batterijen nodig. Kinderen kunnen direct beginnen met bouwen en spelen. waar en wanneer ze maar willen.
De eenvoudige instructies helpen jonge kinderen met het bouwen. Ze ontwikkelen hun zelfvertrouwen naarmate ze het doel van de bouwstappen beter leren begrijpen.
Met de LEGO® Marvel Avengers speelsets kunnen kinderen de actie uit de Marvel films zelf naspelen! De minifiguren. bouwbare speelgoedvoertuigen. wapens en gadgets om te verzamelen. zijn ontworpen om kinderen aan te zetten tot fantasierijk superheldenspel.
LEGO® sets voldoen aan de hoogste industrienormen. waardoor al het LEGO bouwspeelgoed consistent. compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen is – en dat is al zo sinds 1958.
0
AVENGERS<br>Wraak<br>van<br>Loki
van
voor
€ 6,99
€ 4,90
Meer info