Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 2+ jaar
Aantal onderdelen 42
Uitgebracht in 2020-06
Bestelnummer: LE10924
Artikelnummer: 10924
EAN: 5702016618136
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Zet de fantasie van peuters in de hoogste versnelling met dit Bliksem McQueen's racedag (10924) bouwspeelgoed. Terwijl kinderen leuke verhalen bedenken met Bliksem McQueen en Takel uit de populaire Cars films van Disney en Pixar. ontwikkelen ze hun fijne motoriek en emotionele vaardigheden.

Bouwen. spelen en leren
Deze 2-in-1 speelset met herkenbare personages uit de Cars films van Disney en Pixar is ontworpen om het creatieve denkvermogen van kinderen en hun ontwikkeling een boost te geven. Spelen met auto's is een fantastische manier om de fijne motoriek van kleine handjes te stimuleren. En wanneer de race voorbij is. is het tijd om de voertuigen op de verhoging te plaatsen voor een aantal belangrijke reparaties.

Rollenspellen met geliefde personages
LEGO® DUPLO® ¦ Disney en Pixar bouwspeelgoed met bekende figuren. coole locaties en een heleboel leuke functies laat kinderen spelenderwijs leren. Ouders en verzorgers krijgen bovendien de kans om de mijlpalen in de ontwikkelingvan hun kleine coureur van dichtbij mee te maken.

De race naar speelplezier kan beginnen met deze LEGO® DUPLO® ¦ Disney en Pixar Cars Bliksem McQueen's racedag speelset (10924). Het is het perfecte speelgoed om de fantasie en ontwikkeling van peuters een flinke boost te geven.
Bliksem McQueen en Takel uit de Cars films van Disney en Pixar stimuleren de emotionele ontwikkeling van peuters. De bekende racebaan en garage geven inspiratie voor eindeloze fantasierijke avonturen.
Kinderen ontwikkelen hun fijne motoriek tijdens het naspelen van eindeloze fantasieverhalen. of ze nu samen met Bliksem McQueen voor de overwinning in de Piston Cup gaan. hem met Takels sleepwagenhaak meeslepen of reparaties uitvoeren in de speelgoedgarage.
De onderdelen in deze speelset zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk door kleine handjes kunnen worden opgepakt. geplaatst. verplaatst en gebruikt. Een geweldig cadeau voor een verjaardag. de feestdagen of welke dag dan ook voor jongens en meisjes vanaf 2 jaar.
Bliksem McQueen is ca. 4 cm hoog. 6 cm lang en 10 cm breed. Takel is ca. 13 cm hoog. 12 cm lang en 12 cm breed. Je kunt de speelset combineren met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer plezier.
Geen batterijen nodig. Het rollenspelplezier wordt uitsluitend gevoed door kinderfantasie. Actief spel zonder batterijen stimuleert. inspireert en vermaakt – en biedt kinderen bovendien talloze ontwikkelingsvoordelen.
Dankzij de eenvoudige instructies kunnen ouders en verzorgers samen met hun kleine bouwer de speelset gemakkelijk en snel in elkaar zetten. De verschillende onderdelen zijn bovendien verplaatsbaar voor diverse nieuwe speelmogelijkheden.
LEGO® DUPLO® ¦ Disney en Pixar speelsets zijn ontworpen om peuters te stimuleren. inspireren en vermaken met populaire filmpersonages in interessante omgevingen. waarbij ouders en verzorgers kunnen meespelen en waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kind kunnen meemaken.
LEGO® DUPLO® bouw- en speelsets voldoen aan de hoogste industrienormen. zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt. op elkaar gezet en uit elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.