Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 203
Uitgebracht in 2020-07
Bestelnummer: LE41421
Artikelnummer: 41421
EAN: 5702016619065
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Kinderen kunnen de held spelen wanneer ze een babyolifantje redden uit een moeras! De set Reddingsbasis babyolifant in jungle (41421) bevat een heleboel functies voor fantasierijk speelplezier. Kinderen vormen een team met de LEGO® Friends meiden en beleven urenlange avonturen. LEGO Friends is een trotse sponsor van het werk van National Geographic Explorers.

Race richting de actie
Kinderen die gek zijn op voertuigen. rijden in deze coole speelgoedtruck de noodsituatie tegemoet. De truck bevat een schop om in de modder te graven en een haak om het dier uit het moeras te trekken. Koppel de leuke speelgoedaanhangwagen aan de paarse speelgoedtruck om het olifantenkalfje te vervoeren. Deze set vormt een geweldig decembercadeau voor kinderen die van rollenspellen boordevol actie houden. De LEGO Friends dierenreddingssets verruimen de horizon van kinderen terwijl ze helemaal opgaan in het creatieve speelplezier.

Digitale bouwhulp
Instructions PLUS is beschikbaar in de gratis LEGO Bouwinstructies app. Deze digitale interactieve handleiding heeft zoom- en draaifuncties om kinderen te helpen bij het bouwen. Een supercoole manier van bouwen!

LEGO® Friends is een trotse sponsor van het werk van National Geographic Explorers. die hun creativiteit. nieuwsgierigheid en passie inzetten om bedreigde diersoorten in de jungle te beschermen en te bouwen aan een betere wereld voor ons allemaal.
Verras jonge dierenvrienden met een avontuur in de jungle met deze Reddingsbasis babyolifant in jungle (41421) set. bestaande uit een bosgedeelte en een truck voor eindeloos creatief speelplezier.
Deze set is inclusief 2 minipoppetjes die jezelf kunt bouwen. een babyolifant en een heleboel coole accessoires. waaronder een speelgoedwalkietalkie en een speelgoedmelkflesje voor urenlang vermaak.
Kinderen kunnen de walkietalkie gebruiken om hulp in te roepen. in de truck naar het moeras rijden. de speelgoedolifant met de lier uit de modder trekken en het dier daarna de fles geven en ervoor zorgen terwijl ze het in veiligheid brengen.
Ben je op zoek naar een fantastisch cadeau voor een verjaardag of de feestdagen voor jonge dierenvrienden vanaf 6 jaar? Zoek dan niet verder. Met deze speelset maken kinderen op een leuke manier kennis met de LEGO® Friends wereld en halen ze de actie uit de tv-serie in huis.
Het junglegedeelte is ca. 10 cm hoog en 9 cm breed. zodat je het na het spelen gemakkelijk kunt opbergen. De set is compatibel met alle andere LEGO® sets. waardoor kinderen in hun paarse speelgoedtruck gerust op zoek kunnen gaan naar de LEGO sets die ze al hebben.
Er zijn geen batterijen nodig voor deze missie inde jungle – alleen lef. doorzettingsvermogen en goed samenwerken met LEGO® Friends Stephanie en Emma.
LEGO® sets bevatten duidelijke instructies: het is praktisch bouwspeelgoed waar kinderen echt iets mee kunnen. Met Instructions PLUS in de LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen inzoomen en dit model draaien en bekijken terwijl ze het bouwen.
LEGO® stenen voldoen al sinds 1958 aan de hoogste industrienormen en de eigen strikte kwaliteitseisen van de LEGO Groep. waardoor ze steeds weer eenvoudig in elkaar gezet en uit elkaar gehaald kunnen worden als het tijd is om het model opnieuw te bouwen.

Trefwoorden: Jungle. Jungel. Oerwoud. Dierentuin. Dierenpark. Zoo
0
LEGO<br>Friends<br>Redding<br>v.d<br>OlifantenBaby's
van
voor
€ 24,99
€ 19,99
Meer info