Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 18+ jaar
Aantal onderdelen 1673
Uitgebracht in 2020-08
Bestelnummer: LE75275
Artikelnummer: 75275
EAN: 5702016663488
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Dit product is Hard to Find. en is beperkt online leverbaar.
Advies Reserveer voor Afhalen.

Haal herinneringen op aan de filmklassieker Star Wars: Return of the Jedi met deze geweldige Ultimate Collectors Series LEGO® A-wing Starfighter (75275) bouwset! De strakke pijlpuntvorm is prachtig nagemaakt met LEGO stenen en fans zullen de authentieke details. zoals de draaiende laserkanonnen en de afneembare koepel op de cockpit die nieuw is vanaf mei 2020 zeker waarderen.

Een prachtige blikvanger
Dit model. een ware bouwuitdaging voor liefhebbers van 18 jaar en ouder om alleen of samen met vrienden en familie van te genieten. wordt geleverd met een standaard. een informatieplaatje en een minifiguur van een A-wing piloot. Bekijk ook de andere modellen om te verzamelen. zoals de Stormtrooper™ helm (75276) en Boba Fett™ helm (75277).

Een universum vol opwinding!
Al sinds 1999 creëert de LEGO Groep versies van beroemde ruimteschepen. voertuigen. locaties en personages uit het Star Wars universum om zelf te bouwen. LEGO Star Wars is inmiddels het meest succesvolle LEGO thema. met bouwsets die een geweldig cadeau vormen voor een verjaardag. de kerstdagen of als verrassing voor fans van alle leeftijden.

Maak een verbluffend model van de allereerste LEGO® Ultimate Collector Series versie van de A-wing Starfighter (75275) uit Star Wars: Return of the Jedi. met een afneembare cockpitkoepel die nieuw is vanaf januari 2020!
Star Wars™ fans zullen de authentieke details. zoals de draaiende laserkanonnen. ongetwijfeld geweldig vinden. De set is inclusief een verstelbare standaard met informatieplaatje en een A-wing piloot om een opvallende Star Wars opstelling te vormen.
Deze A-wing LEGO® set maakt deel uit van de Star Wars™ Ultimate Collector Series (UCS). Bekijk ook de briljante Stormtrooper™ helm (75276) en Boba Fett™ helm (75277) modellen om te bouwen en neer te zetten.
Deze 1673-delige LEGO® Star Wars™ A-wing fighter bouwset biedt een leuke en boeiende bouwuitdaging voor Star Wars fans van 18 jaar en ouder en is een fantastisch cadeau voor een verjaardag. Kerst of als verrassing voor een andere speciale gelegenheid.
Dit LEGO® Star Wars™ A-wing fighter model om te verzamelen is inclusief standaard ca. 27 cm hoog. 42 cm lang en 26 cm breed en maakt grote indruk als je het thuis of op kantoor een mooi plekje geeft.
Met deze batterijloze bouwset kunnen volwassenen zich heerlijk ontspannen na een dag hard werken. Vergeet je zorgen voor een tijdje. word weer helemaal zen en creëer een ongelofelijk LEGO® Star Wars™ A-wing model!
Wil je dit A-wing Starfighter model kopen voor een Star Wars™ fan die nog niet bekend is met LEGO® sets? Geen probleem. De set bevat stapsgewijze instructies. zodat hij of zij vol vertrouwen aan de slag kan gaan met het bouwen van dit uitdagende model.
Er zijn veel verschillende LEGO® Star Wars™ bouwsets om fans van alle leeftijden mee te verrassen. of ze nu beroemde filmscènes willen naspelen. hun eigen spannende verhalen willen bedenken of de geweldige modellen willen bouwen en neerzetten.

Dit is een limiet item: We hebben een limiet ingesteld voor hoeveel een huishouden kan kopen om recht te doen aan al onze fans. Als u deze limiet al hebt bereikt door eerdere bestellingen. wordt uw bestelling wellicht geannuleerd.