Uitverkocht
Online
Drive⎼in Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 342
Uitgebracht in 2020-10
Bestelnummer: LE60268
Artikelnummer: 60268
EAN: 5702016617542
Uitverkocht
Deze geweldige LEGO® City adventkalender (60268) zit boordevol leuke. feestelijke verrassingen en is een gegarandeerde kersthit onder jongens. meisjes en fans van de tv-serie LEGO City Adventures. Naast minimodellen met een kerstthema en een besneeuwde City speelmat waarop ze hun eigen kersttaferelen kunnen bouwen. krijgen kinderen ook nog eens 6 minifiguren van personages uit de LEGO City tv-serie: Duke DeTain. Harl Hubbs. Freya McCloud. Rooky Partnur. Daisy Kaboom en commissaris Wheeler die helemaal in de kerststemming is. want hij draagt een kerstmanpak!

Leuk en eenvoudig om te bouwen
Deze LEGO City adventkalender is een fantastisch cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder. Elk model bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies. zodat zelfs beginnende LEGO bouwers met veel plezier zelfstandig kunnen gaan bouwen en spelen.

Geweldig kerstspeelgoed voor kinderen
LEGO City adventkalenders zitten boordevol inspiratie. kerstsfeer en leuke verrassingen voor kinderen die graag creatief spelen. De modellen. minifiguren en accessoires in deze kalender kunnen ook worden gecombineerd met andere LEGO speelsets voor nog meer speelplezier.

Met de LEGO® City adventkalender (60268) maken kinderen op een leuke manier kennis met de LEGO City wereld en de tv-serie LEGO City Adventures. Kinderen van 5 jaar en ouder kunnen de hele maand december volop genieten van fantasierijk speelplezier.
Bevat 24 cadeautjes. waaronder miniatuurmodellen van een kerstboom en een kerstslee. 6 minifiguren uit de tv-serie LEGO® City Adventures onder wie commissaris Wheeler in een kerstmanpak. plus een City speelmat met sneeuwvrije wegen.
Kinderen kunnen de dagen tot aan Kerstmis aftellen met deze LEGO City adventkalender met allerlei modellen in kerstsfeer. personages uit de LEGO® City tv-serie en een besneeuwde City speelmat waarop ze hun eigen kerstavonturen kunnen bouwen.
Ben je op zoek naar een cool cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder? Deze adventkalender is ideaal voor fans van de tv-serie LEGO® City Adventures en voor kinderen die graag creatief spelen. Er zijn geen ingewikkelde bouwvaardigheden voor nodig.
De LEGO® Cityadventkalender is ca. 7 cm hoog. 38 cm lang en 26 cm breed.
Geen batterijen nodig! Kleine kinderen met een grote fantasie vormen de drijvende kracht achter het bouwbare LEGO® speelgoed en de personages in deze kalender. Zo kan het feestelijke spel direct beginnen.
Deze LEGO® City adventkalender bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies. zodat zelfs beginnende LEGO bouwers met veel plezier zelfstandig kunnen gaan bouwen en spelen.
De LEGO® City adventsets met kerstthema bevatten kleurrijke miniatuurmodellen en grappige personages voor allerlei fantasierijke avonturen. waarbij kinderen spelenderwijs hun fysieke en creatieve vaardigheden ontwikkelen.
LEGO® City speelgoedsets voldoen aan de hoogste industrienormen en kwaliteitseisen. waardoor alle LEGO stenen en onderdelen consistent. compatibel en iedere keer opnieuw gemakkelijk in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
0
LEGO<br>City<br>AdventKalender<br>2020
van
voor
€ 29,98
€ 22,78
Meer info