LEGO Heartlake City biologisch Cafe - 41444

Friends; OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 314
Uitgebracht in 2021-01
Bestelnummer: LE41444
Artikelnummer: 41444
EAN: 5702016914818
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Ben je op zoek naar een creatief verjaardagscadeau voor een kind dat om de planeet geeft? Het LEGO® Friends Heartlake City biologisch café (41444) houdt kinderen urenlang bezig. Ze kunnen niet alleen doen alsof ze lekkere gerechten maken in de speelgoedkeuken. maar met dit duurzame speelgoed kunnen ze ook spelen dat ze ingrediënten verbouwen in de tuin van het café.

Moderne manier van spelen
Deze set met een café en een keuken zit boordevol slimme details die zeker in de smaak zullen vallenbij milieubewuste kinderen. Jongens en meisjes kunnen LEGO Friends Mia helpen om het afval te scheiden. En met de schattige sapkar kunnen ze de minipoppetjes door Heartlake City laten fietsen en op een milieuvriendelijke manier lekkere drankjes verkopen!

Welkom in Heartlake City
Met LEGO Friends ontdekken kinderen waar hun passies liggen. gaan ze op spannende missies en ervaren ze het plezier van vriendschap. samen met personages waarmee ze zich kunnen identificeren.

Het Heartlake City biologisch café (41444) zit boordevol speelmogelijkheden. De set bevat een buitenkeuken met tuin en een sapkar voor jongens en meisjes die steen voor steen willen bouwen aan een betere planeet.
Inclusief 3 minipoppetjes voor eindeloze rollenspellen. waaronder een minipoppetje van een opa en een micropoppetje van een kleindochter (nieuw vanaf januari 2021). plus allerlei leuke details en realistische functies om te ontdekken.
Kinderen kunnen doen alsof ze fruit en groenten verbouwen. brood bakken. sandwiches maken. klanten bedienen. afval sorteren. tijd doorbrengen met vrienden en drankjes bezorgen met de sapkar.
Een ideaal cadeau boordevol functies voor kinderen die geven om het milieu. Jongens en meisjes die van koken en lekker eten houden beleven urenlang plezier met het bereiden van snacks met dit creatieve cadeau. geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Het café is ca. 11 cm hoog. 27 cm breed en 10 cm diep. dus het neemt niet veel ruimte in als je hetergens op een mooi plekje wilt neerzetten.
Deze speelset zit boordevol accessoires waarmee kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten. zoals een oven. een blender. een koffiezetapparaat. een sandwichvitrine en een heleboel voedselelementen om het café echt tot leven te brengen.
Laat kinderen kennismaken met de populaire wereld van Heartlake City speelgoed. waar ze personages tegenkomen die net zoveel om de planeet geven als om hun vrienden en vriendinnen.
LEGO® bouwonderdelen voldoen aan strikte industrienormen. waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
De stenen en onderdelen van deze LEGO® speelset met etensthema worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
0
LEGO<br>Heartlake<br>City<br>biologisch<br>Cafe
€ 32,00
van
€ 19,84
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: