LEGO CITY PolitieHelikopter - 60275

OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Aantal onderdelen 51
Uitgebracht in 2021-01
Bestelnummer: LE60275
Artikelnummer: 60275
EAN: 5702016912180
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Kinderen die graag rollenspellen spelen. zullen deze LEGO® City Politiehelikopter (60275) speelset met een stevige politiehelikopter met ronddraaiende rotors en een coole waterscooter geweldig vinden. Voeg daar de minifiguren van een politieagent en een boef. handboeien. bankbiljetten en een vleugje fantasie aan toe en je krijgt eindeloze avonturen.

Creatief plezier voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar
Deze stevige 4+ bouwset bevat eenvoudige gedrukte bouwinstructies en een speciale startsteen waarmee zelfs beginnende bouwers zelfstandig aan de slag kunnen. En met de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets krijgen kinderen toegang tot Instructions PLUS: een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties waarmee LEGO bouwen kinderspel wordt.

De geweldige wereld van LEGO City
LEGO City politiesets biedt kinderen een spannende bouw- en speelervaring met realistische modellen en grappige personages die de echte wereld op een fantasierijke manier nabootsen.

Deze eenvoudig te bouwen Politiehelikopter (60275) speelset laat kinderen op een leuke manier kennismaken met het geweldige LEGO® City universum. waar jongens en meisjes vanaf 4 jaar eindeloos creatief kunnen spelen.
Wat zit er in de doos? Een stevige politiehelikopter. een boevenwaterscooter en 2 bankbiljetten. plus minifiguren van een politieagent en boef. Je hebt alleen wat fantasie nodig voor eindeloos speelplezier!
De politiehelikopter beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur. ronddraaiende rotors en een romp die open kan voor de gevangengenomen boef. Kinderen kunnen de boef met haar gestolen bankbiljetten aan de waterscooter bevestigen.
Een geweldig cadeau voor een verjaardag. de feestdagen of een andere gelegenheid voor LEGO® City fans en een ideale introductie tot het LEGO City universum voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar.
De helikopter is ca. 8 cm hoog. 12 cm lang en 5 cm breed – dus er is genoeg ruimte voor de LEGO® City politiepiloot.
De helikopter bevat een decoratieve politietegel en een speelgoedzoeklicht.
Deze 4+ speelset is inclusief eenvoudige gedrukte en digitale bouwinstructies plus een speciale startsteen. waarmee zelfs beginnende bouwers helemaal zelf hun LEGO® speelgoed kunnen bouwen.
LEGO® City politiespeelsets bevatten kleurrijke gebouwen. coole speelgoedvoertuigen en grappige personages voor urenlang creatief bouwplezier en fantasierijk spel.
Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent. compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.
0
LEGO<br>CITY<br>PolitieHelikopter
€ 84,99
van
€ 59,50
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: