Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 4+ jaar
Aantal onderdelen 45
Uitgebracht in 2021-01
Bestelnummer: LE76172
Artikelnummer: 76172
EAN: 5702016912777
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man en Sandman duel (76172) is een superleuke hoogwaardige speelset voor superhelden in de dop. De set is speciaal ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder en stimuleert hen om samen met anderen spelenderwijs te leren.

De beste start voor jonge kinderen
Verras een jonge superheld met deze LEGO 4+ set en laat hem of haar kennismaken met fantasierijk plezier waar geen einde aan komt. Een speciaal startsteen-chassis helpt kinderen snel aan de slag te gaan en het plezier van zelfstandig bouwen te ontdekken. De eenvoudige bouwinstructies versterken de creatieve bouwvaardigheden. Download de LEGO Bouwinstructies app met digitale Instructions PLUS. waarmee kinderen kunnen inzoomen op hun speelset en deze kunnen draaien en visualiseren tijdens het bouwen.

Plezier voor het hele gezin
Een LEGO 4+ set is een verrassing voor zowel kleuters als hun ouders. die de dierbare mijlpalen in de ontwikkeling van hun jonge bouwer meemaken.

LEGO® Marvel Spider-Man: Spider-Man en Sandman duel (76172) is een superheldenverrassing die is ontworpen om de fantasie. de behendigheid en het zelfvertrouwen bij het bouwen te ontwikkelen. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Inclusief minifiguren van Spider-Man en Sandman. een stevige spider-buggy. een zandkatapult waarmee kinderen kunnen schieten en leuke accessoires uit de superheldenfilms.
Kinderen (en hun bouwmaatje) helpen Spider-Man voorkomen dat de superschurk Sandman een zandtornado oproept. Daarna kunnen ze scènes uit de films naspelen en hun eigen superheldenavonturen beleven.
Deze LEGO® 4+ set is speciaal ontworpen met een startsteen en eenvoudige bouwstappen. zodat kinderen vanaf 4 jaar zelfstandig leren bouwen en daarbij creatief zelfvertrouwen ontwikkelen.
Dit superheldenbouwspeelgoed voor de hele familie is ca. 4 cm hoog. 9 cm breed en 6 cm diep met onderdelen die de ideale afmetingen hebben voor kleine handjes.
Er zit een eenvoudige bouwhandleiding bij en de onderdelen zitten bij elkaar in afzonderlijke zakjes. met in elk zakje een onderdeel en personage om te bouwen. Zo genieten kinderen stap voor stap van het bouwproces.
Download de gratis LEGO® Bouwinstructies app met digitale Instructions PLUS. waarmee kinderen tijdens het bouwen kunnen inzoomen op hun speelset en deze kunnen draaien en visualiseren voor nog meer bouwplezier.
LEGO® 4+ sets laten kinderen kennismaken met de wereld van hun favoriete films. tv-personages en alledaagse helden die ze graag met hun ouders en vriendjes zullen delen.
LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen. zodat alle 4+ sets gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt. op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strikte kindveiligheidsnormen.