LEGO serie 21 Minifiguur 1 fig. per stuk - 71029

1 fig. per stuk (PolyBag)

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 8
Uitgebracht in 2021-01
Bestelnummer: LE71029
Artikelnummer: 71029
EAN: 5702016912104
Uitverkocht
Dit product is Hard to Find en OP=OP.
Indien voorraad: dit product is uitsluitend via de winkel verkrijgbaar !


Kinderen krijgen spannende speelmogelijkheden voor hun LEGO® sets met dit leuke. kleine LEGO Minifiguren Serie 21 (71029) speelgoed. Deze serie is nieuw vanaf januari 2021 en bestaat uit een geweldige reeks exclusieve LEGO personages om te verzamelen en neer te zetten of voor nog meer leuke speelmogelijkheden.

Een fantasierijke verzameling personages
Kinderen en volwassen fans maken kennis met een nieuwe limited edition reeks personages: centaur-krijger. schipbreukeling. man in mopshondpak.imker. meisje in lieveheersbeestjespak. kind met viool. buitenaards wezen. ruimtepolitieman. krijger uit de oudheid. vliegtuigmeisje. nachtclubzangeres en paddleboardsurfer.

Verrassend en leuk
Elke met zorg vervaardigde. uiterst gedetailleerde minifiguur zit in een verzegeld verrassingszakje met één of meer accessoires en een informatieboekje – een geweldig cadeautje waar iedereen blij van wordt.

Meer LEGO® speelgoedpersonages! Vergroot de speelmogelijkheden met deze coole LEGO Minifiguren Serie 21 (71029) zakjes. Een leuke traktatie voor kinderen en fans van alle leeftijden.
Wat zit er in het zakje? 1 van de 12 unieke personages om te ontdekken en zelf te bouwen. plus één of meer accessoires en een informatieboekje. Een prachtige aanvulling op elke LEGO® verzameling voor leuke nieuwe speelmogelijkheden.

LET OP: in ieder mysteriezakje vind je 1 van de 12 LEGO® Minifiguren uit de collectie van serie 21. We kunnen helaas niet ingaan op verzoeken voor levering van specifieke minifiguren. Bij aankoop van meer dan één mysteriezakje kan het voorkomen dat die zakjes dezelfde minifiguren bevatten.

0
LEGO<br>serie<br>21<br>Minifiguur<br>1<br>fig.<br>per<br>stuk
€ 8,95
van
€ 4,48
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: