Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 258
Uitgebracht in 2021-03
Bestelnummer: LE41446
Artikelnummer: 41446
EAN: 5702016916546
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Ken je een kind dat graag rollenspellen speelt en voor dieren zorgt? Dan is de Heartlake City dierenkliniek (41446) het ideale creatieve cadeau! De set bevat maar liefst 8 LEGO® Friends figuren. waaronder minipoppetjes en een aantal jonge dieren. zodat kinderen elke rol op zich kunnen nemen die ze maar willen.

Boordevol leuke functies voor urenlang speelplezier
Het model bestaat uit een ontvangstruimte. een stal voor het paard van LEGO Friends Mia. een onderzoeksruimte met dierenartsaccessoires en een balkon. Daarnaast is er een weggedeelte waarop kinderen kunnen spelen dat ze LEGO Friends dieren redden. Kinderen kunnen doen alsof ze Savannah zijn die haar hulphond langsbrengt voor controle. schattige babydieren verzorgen in de kliniek of een heldhaftige reddingsmissie te paard op touw zetten. En net zoals met al het populaire Heartlake City speelgoed is deze set ideaal voor jongens en meisjes die graag samen met hun beste vrienden en vriendinnen hun passies ontdekken.

Kinderen kunnen hun liefde voor dieren tonen met de Heartlake City dierenkliniek (41446). waarbij ze de held kunnen spelen en dieren in nood kunnen verzorgen.
Deze snel te bouwen set is inclusief 8 figuren waarmee kinderen eindeloze dierenverzorgingsverhalen kunnen bedenken. Er zijn 3 minipoppetjes. een hulphond. een paard met zadel. een kitten. een puppy en een babyschildpad.
Kinderen kunnen samen met dierenarts Donna voor de jonge dieren in de kliniek zorgen. Savannah helpen om haar hulphond langs te brengen of samen met Mia te paard een babyschildpad van een drukke weg redden.
Een leuk cadeau waarmee jongens en meisjes vanaf 6 jaar hun verzorgende kant kunnen tonen. De set bevat duidelijke instructies zodat kinderen snel kunnen gaan spelen met de dieren. of ze nu veel of weinig LEGO bouwervaring hebben.
De set is ca. 16 cm hoog en 16 cm breed – klein genoeg zodat kinderen hem niet steeds hoeven op te ruimen en voor de dieren kunnen zorgen wanneer ze er maar zin in hebben.
Nieuw vanaf januari 2021: een jonge kat en hond. plus Bella. een paard met een beweegbaar hoofd dat kinderen omlaag kunnen brengen om het eten op te knabbelen wat Mia in haar stal heeft klaargelegd.
Je kunt de LEGO® stenen in de set uitstekend combineren met alle andere LEGO sets voor eindeloos creatief speelplezier.
Met de populaire Heartlake City speelgoedsets kunnen kinderen van hun passies genieten en ontdekken hoe onderlinge relaties werken in het gezelschap van de herkenbare LEGO® Friends personages.
LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen. waardoor ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® stenen en onderdelen worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strikte wereldwijde veiligheidsnormen.