LEGO MARVEL Venom SpiderMan - 76187

MARVEL SPIDERMAN; OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 18+ jaar
Aantal onderdelen 565
Uitgebracht in 2021-05
Bestelnummer: LE76187
Artikelnummer: 76187
EAN: 5702016913088
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Stel je bouwvaardigheden op de proef en leg de vlijmscherpe gelaatstrekken van een iconische Marvel superschurk voor altijd vast met LEGO® Marvel Spider-Man Venom (76187).

Gedetailleerde replica
Fans van Venom en de Spider-Man films staat een boeiende bouwervaring te wachten wanneer ze de authentieke gelaatstrekken van de gruwelijke buitenaardse symbioot namaken. De grote kaak met vlijmscherpe tanden. de lange kronkelende tong en het lage zwarte voorhoofd vormen samen een onmisbare blikvanger. Dit model ziet er met zijn stijlvolle naamplaatje aan de stevige basis nog indrukwekkender uit naast andere op comics gebaseerde LEGO modellen.

LEGO modelbouwsets
Ontsnap aan de drukte en ontdek hoe leuk het is om creatief bezig te zijn met LEGO bouwsets voor volwassenen. Ze bieden een plezierige bouwuitdaging en de modellen zijn echte blikvangers. Daarom zijn het ideale cadeaus voor een verjaardag. de feestdagen of een andere gelegenheid voor iedereen die van modelbouwen of comics houdt.

Bouw een van de meest gevreesde personages uit het Marvel Universum met LEGO® Marvel Spider-Man Venom (76187) en zet hem op een mooi plekje neer – een fascinerend bouw- en displaymodel dat speciaal is ontworpen voor volwassenen.
Het iconische buitenaardse wezen staat met zijn vlijmscherpe tanden en lange. kronkelende tong op een stevige basis met daarop een stijlvol naamplaatje.
Dit stukje Marvel filmgeschiedenis om te verzamelen geeft je nog lang na het creatieve bouwproces een gevoel van voldoening en plezier.
Ben je een volwassen Marvel fan of een gedreven modelbouwer? Dan is deze bouwbare replica van het filmpersonage het perfecte bouw- en displaymodel voor jou!
Dit opvallende model is ca. 19 cm hoog. 9 cm breed en 19 cm diep en weet gegarandeerd de aandacht op zich te vestigen. of je het nu bij je thuis of op kantoor neerzet.
Met dit fascinerende displaymodel van Venom geniet je van wat ontspanning en tijd voor jezelf tijdens het in elkaar zetten van de 565 LEGO® stenen.
Ga direct aan de slag met dit fascinerende bouwproject dankzij de hoogwaardige gedrukte instructies in de doos.
Alle sets uit de LEGO® collectie voor volwassenen bieden een boeiende bouw- en displayervaring waar elke modelbouwer blij van wordt.
LEGO® bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. waardoor ze consistent. compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958.
LEGO® onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
0
LEGO<br>MARVEL<br>Venom<br>SpiderMan
€ 29,98
van
€ 19,49
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: