Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 2+ jaar
Aantal onderdelen 36
Uitgebracht in 2021-06
Bestelnummer: LE10939
Artikelnummer: 10939
EAN: 5702016911091
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rex en Triceratops dinosaurus ontsnapping (10939) zit vol leuke functies. waardoor kinderen die van dino's houden zullen brullen van enthousiasme.

Ontwikkelingsspeelset met dinosaurusthema
Wanneer de T. rex door de poorten van Jurassic World stormt. moeten jonge dinofans samen met Owen alles op alles zetten om de babytriceratops met behulp van Owens motor in veiligheid te brengen. De set heeft tal van coole functies. waaronder poorten die open kunnen. de bewegende bek van de T. rex. een hek dat onder spanning staat en een motor met plek voor Owen en de babytriceratops. Tijdens spannende avonturen ontwikkelen kinderen hun bouwvaardigheden. leren ze creatief te denken en wordt hun fantasie geprikkeld.

Fantasierijk rollenspelspeelgoed voor peuters
LEGO DUPLO speelgoed brengt onbegrensd speelplezier. zelfexpressie en spelenderwijs leren binnen handbereik van jonge kinderen. Zo kunnen ouders waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling van hun kinderen meemaken.

LEGO® DUPLO® Jurassic World T. rex en Triceratops dinosaurus ontsnapping (10939) is een spannende en boeiende speelset waarmee jonge dinosaurusliefhebbers leuke actieverhalen kunnen naspelen en leerzaam plezier beleven.
De set bevat een toegangspoort naar Jurassic World om zelf te bouwen. een hek dat open en dicht kan. een grote T. rex met bewegende bek. een babytriceratops en een figuur van dinosaurustrainer Owen Grady met zijn motor.
De ontsnapte T. rex die gevangen moet worden en de babytriceratops die moet worden gered en verzorgd zullen jonge dinosaurusfans inspireren om de meest fantasierijke avonturen te bedenken en staan garant voor leuke leerervaringen.
Deze speelset voor peuters heeft het allemaal! Kinderen vanaf 2 jaar ontwikkelen belangrijke vaardigheden wanneer ze dit creatieve model bouwen. rollenspellen bedenken. spannende actie beleven en van eindeloos fantasierijk speelplezier genieten.
Deze veelzijdige bouw- en speelset is ca. 18 cm hoog. 48 cm breed en 13 cm diep voor groots speelplezier.
Dankzij de eenvoudige gedrukte instructies genieten ouders samen met hun kleine van een leuke bouwervaring en maken ze waardevolle mijlpalen in de ontwikkeling mee.
Alle LEGO® DUPLO® speelsets zijn vakkundig ontworpen en bevatten kleurrijke. kindvriendelijke stenen en fantasierijke functies die kinderen aanzetten tot spelenderwijs leren.
LEGO® DUPLO® speelsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen. zodat ze gemakkelijk door kleine vingertjes kunnen worden vastgepakt. op elkaar gezet en van elkaar gehaald – en dat is al zo sinds 1969.
LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen worden gegooid. verhit. geplet. gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strengste kindveiligheidsnorme.