Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 6+ jaar
Aantal onderdelen 58
Uitgebracht in 2021-06
Bestelnummer: LE41668
Artikelnummer: 41668
EAN: 5702016915730
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.
Advies: Reserveer voor afhalen.

Ben je op zoek naar een LEGO® cadeau om een kleine fashionista mee te verrassen? LEGO Friends Emma's modekubus (41668) is een draagbare speelset waarmee kinderen die van creativiteit houden zich onderweg kunnen vermaken. in deze minispeelkubus vind je een LEGO Friends minipoppetje van Emma en een speelgoedvogel in een van de vier willekeurige kleuren.

Modieus plezier voor onderweg
Deze draagbare speelset met modethema past in elke tas en houdt kinderen bezig tijdens lange autoritten. Alle onderdelen van deze handige LEGO Friends set kunnen worden vastgemaakt op de bodem. Kinderen kunnen de kleine set in hun schooltas meenemen om er na school bij een vriendje of vriendinnetje mee te spelen.

Passie voor spelen
Laat kinderen kennismaken met de populaire LEGO Friends kubussen: de speelgoedsets met dieren waarmee kinderen overal avonturen kunnen beleven! Voor dit handige speelgoed hoeft niet veel te worden gebouwd. zodat het speelplezier direct kan beginnen.

Geef een draagbare. creatieve LEGO® Friends set cadeau met Emma's modekubus (41668). Kinderen kunnen doen alsof ze een nieuwe outfit ontwerpen met wat inspiratie van Emma's vogel.
In het schattige doosje in de vorm van een naaisetje vind je een LEGO® Friends minipoppetje van Emma. een schattige vogelfiguur in een verrassingskleur en diverse creatieve accessoires om het fantasierijke speelplezier van kinderen te stimuleren.
Kinderen kunnen binnen of buiten de kubus met het duurzame. creatieve speelgoed spelen of alles inpakken voor plezier onderweg. waarbij ze doen alsof ze ontwerpen uittekenen en de naaimachine gebruiken.
Dankzij de eenvoudige bouwwerken in deze dierenspeelset maken jongens en meisjes op een leuke manier kennis met de LEGO® Friends wereld. Het is een ideaal cadeautje voor een verjaardag of zomaar tussendoor voor kinderen vanaf 6 jaar.
Deze kubus is ca. 7 cm hoog en 7 cm breed – een leuke blikvanger voor op het bureau van ontwerpers in de dop dankzij de schattige uitstraling van een naaiset.
Laat kinderen kennismaken met de wereld van Heartlake City. een plek boordevol spannende missies en fantastische vriendschappen waar kinderen hun passies kunnen ontdekken. samen met personages waarmee ze zich kunnen identificeren.
De bouwonderdelen van dit nieuwe speelgoed voldoen aan strikte industrienormen. waardoor ze compatibel en consistent in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
De stenen en onderdelen van deze LEGO® Friends set worden tot het uiterste getest om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.
0
LEGO<br>FRIENDS<br>Emma's<br>modekubus
van
voor
€ 49,99
€ 39,99
Meer info