LEGO CITY Kustpolitie en Brandmissie - 60308

OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 297
Uitgebracht in 2021-07
Bestelnummer: LE60308
Artikelnummer: 60308
EAN: 5702016980554
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP

Kinderen die graag verhalen vol actie naspelen zullen de LEGO® City Kustpolitie en brandmissie (60308) set geweldig vinden. Deze hoogwaardige speelset combineert 2 populaire LEGO City thema's in één set en bevat een politiebureau. politiehelikopter van de kustwacht. een boevenspeedboot en een brandweerboot die echt blijft drijven. Er zijn ook nog eens 4 minifiguren. waaronder held Tom Bennett uit de tv-serie LEGO City Adventures!

Ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar
Inclusief gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS. onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties worden jonge LEGO bouwers echte meesterbouwers.

De geweldige wereld van LEGO City
LEGO City bouwsets bieden eindeloze speelmogelijkheden met realistische modellen en inspirerende personages. Kinderen worden helden wanneer ze boeven vangen en branden blussen. En tijdens het bouwen en spelen ontwikkelen ze belangrijke vaardigheden.

Met deze hoogwaardige Kustpolitie en brandmissie (60308) speelset met meerdere modellen beleven kinderen volop actie met realistische voertuigen en inspirerende personages die fantasierijk speelplezier stimuleren.
Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een politiebureau. politiehelikopter van de kustwacht. brandweerboot en boevenspeedboot te bouwen. plus 4 minifiguren. waaronder het personage Tom Bennett uit de LEGO® City tv-serie.
Kinderen kunnen de brandweerboot op het water laten drijven. de brandblusser gebruiken om de LEGO® vlammen te blussen en spannende politie- en brandweeravonturen bedenken met de inspirerende minifiguren.
Een indrukwekkend cadeau voor een verjaardag. de feestdagen of een andere gelegenheid voor fans van de tv-serie LEGO® City Adventures en voor kinderen vanaf 5 jaar die graag de held spelen in hun eigen verhalen vol actie.
Het politiebureau is ca. 23 cm hoog. 12 cm breed en 10 cm diep. De brandweerboot is ca. 9 cm hoog. 19 cm lang en8 cm breed.
Geen batterijen nodig. Het LEGO® speelgoed in deze bouwbare speelset wordt aangedreven door de fantasie van kinderen zelf.
Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS. onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app. met zoom-. draai- en weergavefuncties die het bouwproces pas echt tot leven laten komen.
LEGO® City speelsets bevatten gedetailleerde gebouwen. realistische speelgoedvoertuigen en inspirerende personages voor urenlang creatief bouwplezier en fantasierijk speelplezier gebaseerd op scenario's uit het echte leven.
Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent. compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.
0
LEGO<br>CITY<br>Kustpolitie<br>en<br>Brandmissie
€ 99,99
van
€ 79,99
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: