LEGO CITY STUNTZ Selfie Stuntmotor - 60309

StuntShow; OP=OP

Uitverkocht
Online

Uitverkocht

Winkel Beesd

Uitverkocht

Leeftijdsadvies vanaf 5+ jaar
Aantal onderdelen 14
Uitgebracht in 2022-01
Bestelnummer: LE60309
Artikelnummer: 60309
EAN: 5702017028002
Uitverkocht
LET OP: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Kinderen die van actiespeelgoed houden. zullen dol zijn op deze LEGO® City Selfie stuntmotor (60309) speelset met een coole motor voor wheelies en stunts hoog in de lucht. Voeg daar het flamboyante personage Spotlight uit de tv-serie LEGO City Adventures en zijn selfiestick aan toe en je bent klaar voor avontuurlijke stuntshows. Bouwen en spelen voor kinderen vanaf 5 jaar

Deze speelset bevat eenvoudig te volgen instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties worden jonge LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers!

Kinderen worden de sterren van de show!
Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren. coole voertuigen. realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen. gebaseerd op situaties uit het echte leven. Combineer speelsets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows!

Laat de fantasie van kinderen tot grote hoogten stijgen met deze LEGO® City Selfie stuntmotor (60309) speelgoedset met een motor die wordt aangedreven door een vliegwiel en het flamboyante personage Spotlight uit de LEGO City tv-serie.
Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een vliegwielstuntmotor te bouwen. plus het grappige personage Spotlight uit de tv-serie LEGO® City Adventures dat dol is op selfies.
Kinderen duwen de stuntmotor om het vliegwiel te activeren en laten hem vervolgens los om geweldige sprongen en stunts in de lucht uit te voeren.
De LEGO® City Selfie stuntmotor speelset is een leuk cadeautje voor een verjaardag of zomaar tussendoor voor stuntfanaten van 5 jaar en ouder.
De Selfie stuntmotor is ca. 3 cm hoog. 6 cm lang en 2 cm breed.
Combineer deze speelset met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog meer spannende stuntshows.
Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve handleiding maakt bouwen met LEGO stenen echt kinderspel!
LEGO® City Stuntz sets bevatten coole speelgoedvoertuigen en leuke personages waarmee kinderen zich midden in de actie bevinden. Ze kunnen verhalen en situaties uit het echte leven op een leuke en spannende manier naspelen.
Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent. compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strenge veiligheidsnormen.
0
LEGO<br>CITY<br>STUNTZ<br>Selfie<br>Stuntmotor
€ 79,99
van
€ 62,40
voor
Meer info

Advertenties:

Tuin & Park machines Perkbv.com

Recent bekeken: