Uitverkocht
Online
Winkel Beesd
Leeftijdsadvies vanaf 1.5+ jaar
Aantal onderdelen 7
Uitgebracht in 2020-01
Bestelnummer: LE10918
Artikelnummer: 10918
EAN: 5702016618082
Uitverkocht
Let op: dit product wordt niet meer geproduceerd door LEGO. OP=OP.

Als peuters de blauwe sleepwagen naar de volgende reddingsmissie duwen. bereiken ze allerlei ontwikkelingsmijlpalen! Dit kleine bouwbare voertuig is geweldig als eerste LEGO® speelgoed om jonge kinderen te inspireren. Educatieve sleepwagen voor kinderen Met deze schattige duwbare sleepwagen met verstelbare kraan kunnen peuters en ouders als een team samenwerken om anderen in moeilijkheden te helpen. Kinderen kunnen de sleepwagen naar de noodsituatie duwen en vervolgens hun fijne motoriek gebruiken om de verkeerskegel neer te zetten en de kraan met haak omhoog en omlaag te bewegen. Met afbeeldingen van een jongen en een meisje voor de ramen van de sleepwagen leert dit leuke speelgoed kinderen hoe ze als team samen kunnen werken om de klus te klaren. Leerzaam bouwspeelgoed voor peuters Met LEGO® DUPLO® speelsets kunnen peuters en kleuters samen met hun ouders waardevolle ontwikkelingsmomenten beleven. LEGO DUPLO sets. speciaal ontworpen voor peuters. bieden creatieve speelmogelijkheden die de zelfexpressie en het leren van jonge kinderen stimuleren.

Als peuters de blauwe sleepwagen naar zijn volgende reddingsmissie duwen. leren ze alles over samenwerken om zo anderen te helpen en de klus te klaren! Geweldig bouw- en ontwikkelingsspeelgoed voor de allerkleinsten.
Deze LEGO® DUPLO® startset bevat een duwsleepwagen met 4 wielen met afbeeldingen van een jongen en een meisje voor de ramen en een kraan met haak die kinderen omhoog en omlaag kunnen doen tijdens reddingsmissies.
Peuters kunnen de sleepwagen naar de noodsituatie rijden. de kraan op en neer bewegen en vervolgens samenwerken om iedereen te helpen die hulp nodig heeft. Er kunnen eindeloze spannende reddingsmissies worden nagespeeld.
Elke jonge autoliefhebber of wegensuperheld wil graag met deze duwsleepwagenspeelset spelen. Een geweldig cadeau voor Sinterklaas. Kerst of een verjaardag voor kinderen vanaf 18 maanden.
De sleepwagen is ca. 9 cm lang. 7 cm hoog en 6 cm breed – het ideale formaat om hem overal mee naartoe te nemen. Combineer met andere LEGO® DUPLO® sets voor nog meer plezier.
De LEGO® DUPLO® sleepwagen wordt gevoed door kinderfantasie – er zijn dus geen batterijen nodig om eindeloos te kunnen genieten van sleepwagenavonturen.
Het sleepwagenplezier begint direct na het openen van de doos. De eenvoudige instructies bieden ideeën en inspiratie om ouders en peuters te helpen optimaal te profiteren van het plezier en de ontwikkelingsvoordelen van dit veelzijdige speelgoed.
LEGO® DUPLO® speelsets laten door middel van bouwen. leren en spelen de fantasie van peuters naar voren komen. Peuters raken geïnspireerd door de speelsets met herkenbare scènes. leuke personages en gemakkelijk te hanteren stukken.
LEGO® DUPLO® speelsets voldoen al sinds 1969 aan de hoogste industrienormen. waardoor ze consistent. compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn.
Bij de LEGO Groep gooien. pletten. draaien. verhitten. bijten. buigen. bekrassen en rekken we de LEGO® DUPLO® stenen en onderdelen om ervoor te zorgen dat elke bouwset voor kinderen voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.
0
LEGO<br>DUPLO<br>SleepWagen
van
voor
€ 29,98
€ 23,98
Meer info